2 Madrasser eller en stor en?

Fra en sengebredde på cirka to meter kan du overveje, om du vil bruge en sammenhængende stor madras eller rettere to enkelt madrasser. Begge har fordele og ulemper, som vi præsenterer nedenfor.

sover du alene eller som et par?

Hvis du sover alene i en seng, skal du vælge en enkelt stor madras. Således kan hele sengebredden bruges uden at føle irriterende overgange. Situationen er anderledes, når man sover i en seng til to. Her kan brugen af ​​to madrasser fremme en fredelig nats søvn.

Fordelene ved 2 madrasser

Hvis du deler din seng med en partner, er det ret fordelagtigt at bruge to madrasser, da hver side kan tilpasses til de specifikke sovevaner. Brug af to madrasser tilbyder følgende fordele:

  • Du kan justere lamelrammerne forskelligt.
  • Madrassens hårdhedsgrad kan vælges forskelligt afhængigt af din præference.
  • Du kan stå op om natten uden at vække den anden (e).
  • Afslappende søvn overføres ikke over hele madrassen.
  • Vægt forskelle er ligegyldigt.

Indstilling af lamellerammerne forskelligt

Hvis kun en stor madras ligger på to lameller, skal disse altid indstilles synkront for ikke at beskadige madrassen.

Vælg en anden hårdhedsgrad

Nogle foretrækker madrasser, der er hårde, mens andre foretrækker blødere. For at finde en "mellemliggende løsning" er det kompliceret. Med separate madrasser kan alle vælge madras hårdhed efter deres præference.

Rastløs søvn og stå op om natten

Madrassen overfører bevægelser i form af vibrationer. Hvis en af ​​de to partnere er rastløs, vil den anden føle det, forudsat at du ligger på den samme madras. Med separate madrasser, men færre bevægelser overføres, så selv uophørlige sovende lad deres partner sove.

Vægtforskelle

Tunge personer er kendt for at synke dybere ind i en madras. Dette kan forårsage en sammenhængende madras for at få den anden side til at hente lidt, især hvis begge mennesker sover meget tæt sammen. Dette er ikke et problem med separate madrasser. Hvad med hullet?

Hvis der er placeret to madrasser ved siden af ​​hinanden, er der en brændende fornemmelse, der er særlig forstyrrende, når man kutter, der omfatter søvn og seksuel aktivitet. Men det betyder ikke nødvendigvis at købe madrasser i fuld længde, fordi det let kan fjernes. Ved hjælp af en madras kile, også kaldet kærlighed bro, forbinde begge madrasser sammen.

Ud over madrassekilen kan du også udstyre dine 2 madrasser med en madras topper, der skaber følelsen af ​​en enkelt stor madras.

Del med venner

Forlad din kommentar