Viu

prima ordine este jumătate din viață

Un walk-in garderoba promite o imagine de ansamblu bună și o mulțime de spațiu de depozitare pentru îmbrăcăminte și accesorii. Acest lucru funcționează numai dacă păstrați comanda. Aranjați-vă cabinetul în mod sensibil și încercați să-l păstrați organizat. O dată pe săptămână, ia o jumătate de oră până la o oră pentru a curăța dulapul.

2. Crea spațiu de stocare

Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar de depozitare în walk-in dulap, puteți face acest lucru cu ușurință, cu câteva trucuri: Coaseți numeroase buzunare pe o bucată de covor sau o bucată de țesătură groasă unde puteți stoca accesorii. Puteți păstra cu ușurință pachete de lenjerie dezordonată în coșuri sau casete de uz casnic. Dacă nu aveți o cutie de bijuterii, puteți, de asemenea, să vă agățați lanțurile și brățările pe cârligele de îmbrăcăminte. Deci, aveți întotdeauna în vedere imediat.

Cutii și coșuri oferă o imagine de ansamblu mai bună atunci când le împărțiți în secțiuni mai mici. În piața de mobilă, primiți coșuri care au deja subdiviziuni sau le puteți construi singuri Introduceți fâșii de carton între ele și separați zone individuale în funcție de cerințele dvs. Farb 3. Colorarea

Un dulap de intrare ar trebui să aibă o atmosferă plăcută, care vă invită să vă uitați în jur, în pace și minte pentru a selecta tinuta pentru zi sau seara. Prin urmare, puteți fi, de asemenea, creativi în designul culorilor: pereți galbeni galbeni, rafturi albe și coșuri verzi verzi, de exemplu. o atmosferă plăcută. Licht 4. Lumina

Când vă construiți vestiarul, amintiți-vă că aveți nevoie de o sursă de lumină aici. Dacă în zonă nu există lumină de plafon, puteți instala o lampă de podea, care creează iluminare indirectă frumoasă. Dar, de asemenea, puteți fi mai creativi și, de exemplu. Strângeți tuburile înguste sub câteva rafturi. Cum de a crea un iluminat creativ modern. Este practic dacă instalați un detector de mișcare în zona de intrare a dulapului de la intrare, astfel încât atunci când intri în cabină prin el însuși, lumina se aprinde. Schuhe 5. Pantofi

Pantofii pot fi așezați într-un suport pentru încălțăminte sau puteți întinde o șină de îmbrăcăminte deasupra pardoselii și lăsați pantofii să atârne pe umerase. Alternativ, puteți atașa unul sau mai multe rafturi chiar deasupra solului. Asigurați-vă că aveți o înclinație ușoară (partea din spate trebuie să fie superioară celei din față), astfel încât să puteți vedea mai bine pantofii.

6. Mirror

În cazul în care vestiar dvs. este suficient de mare pentru a schimba, amintiți-vă să lase loc pentru o oglindă mare. Deci, puteți inspecta după îmbrăcare și alegeți accesorii potrivite mai bine. Dacă dulapul dvs. nu este suficient de mare, ar trebui să atașați, de preferință, o oglindă cu lungime întreagă în apropierea dulapului. În plus, încă puteți decora oglinda. Aflați ce opțiuni sunt disponibile aici: înfrumusețați oglinzi.

Sfaturi & trucuriNu aveți încă un garderobă? Vom explica cum vă puteți construi cu ușurință unul singur: În doar câțiva pași până la dulapul de la intrare.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul