En bambus tæppe er meget let at rengøre

Remodeling En af de væsentligste årsager til den popularitet er bambus tæppe, den relativt simple og sjældent påkrævet rengøring. Materialet bambus er ufølsomt over for de fleste normale husholdningspåvirkninger. Selv fugt og fugt skaber næppe visuel forringelse, da de naturlige farvegradienter "slukker" pletterne.

følsom og egnet til sugende og fejning

En bambus tæppe er lavet af snit og skrællet reed baner, som holdes sammen af ​​stærke garn. Ud over "bar" design er der mærker, hvor der påføres en plast eller et gummi lag på undersiden. Så længe bambus ikke vandes bæredygtigt og i lang tid er det ufølsomt over for fugt.

Rengøring af en bambus tæppe kan gøres på samme måde som rengøring af ufølsomme gulvbelægninger. Det løse daglige snavs som støv, sand og sten suges af. Ved normal forurening er en ugentlig sugning tilstrækkelig. I akutte snavspartikler som småsten kan bambus også fjernes med en blød kost. Når du suger en ikke for høj sugekraft, skal du vælge, hvilket ville suga bambusmattan og trække sammen.

kun svagt punkt er de rum

Skulle pletter har dannet på grund af fugt, fedt, snavs eller andre væsker på bambus tæppe, fugtig tørre bladene ikke et problem. Det skal altid tørres i rørets sti langsgående retning for ikke at udstille den unødige byrde på fastholdelsesgarnet. Generelt anbefales det øjeblikkelige tørt aftørring af påvirket væske til at minimere mulig misfarvning.

Særlige rengørings- og plejeprodukter kræves ikke for bambusmåtter. Teoretisk er der en form for forurening, der kan kræve en øget mængde rengøring. Afhængig af styrken af ​​det anvendte bambusrør kan snavsrester akkumuleres i mellemrummet mellem de enkelte ark. Hvis disse ikke kan elimineres med konventionelle rengøringsmetoder, er dampsprængning ikke et problem. Der kan også anvendes en højtryksrenser, hvor sprøjtedysen skal holdes i en vis afstand for ikke at bringe holdegarnet til at rive.

Tips & Tricks Hvis du ønsker at opnå den højest mulige sterilitet på din bambus tæppe af hygiejniske årsager, anbefaler vi den våde børstning med opvaskemiddel eller opløst neutral sæbe. Du bør afstå fra at tappe tæppet, da det kan beskadige bambusrørforbindelserne.
Del med venner

Forlad din kommentar