O baie este la fel de frumos ca și gresie sale

Remodelarea Până la câteva decenii, baia a fost înțeleasă în primul rând ca un spațiu de utilitate pur pentru igiena personală într-o gospodărie. În clădirile încă mai vechi nu au fost furnizate băi, și în multe clădiri vechi conservate, ele trebuiau să fie modernizate. Acest lucru sa schimbat complet.

Toate materialele din diferite formate

Creșterea importanței baie ca produse alimentare și de locuințe, de asemenea, industria placilor ceramice sa adaptat. Au fost în anii 1960 și 1970 încă în principal monocrome și marmură țiglele standard, intervalul în ultimii treizeci de ani a dezvoltat rapid.

Decorurile de obicei ceramice de gresie din baie au fost dotate cu noi sisteme optice, domeniul de aplicare formate și dimensiuni ale plăcilor au crescut și condițiile de suprafață au fost în curând dincolo de geamuri netede ceramice. Materiale, cum ar fi sticlă și piatră naturală din ce în ce a găsit drumul lor în lume țiglă.

materiale pentru gresie baie

În prezent, există mai multe grupuri de plăci pentru baie, care diferă atât în ​​optica, materiale, manopera, dimensiunea și formatul.

  • Gres este tras din ceramică, cu o porozitate scăzută și este în principal utilizat în aer liber, dar este, de asemenea, foarte potrivit în baie.
  • porțelan este ars ceramic cu cea mai mică porozitate și apă de absorbție și este cea mai comună specie tile în interior.
  • placi de sticla constau din, prin culoare, transparent sau acoperită pe o parte și piesele individuale ies în evidență pentru efectele de iluminare.
  • dale din piatra naturala, cum ar fi bazalt, granit, marmură sau ardezie marea diversitate a formei de texturi și culori formate în mod natural.
  • Suprafețele dale de ciment sunt mai sensibile decât dale fabricate din alte materiale și sunt puternic sigilate pentru utilizare pe sol.

prețurile diferitelor materiale

Intervalele de preț pentru diferitele tipuri de plăci sunt diferite, dar muta într-o mare măsură, în fiecare grup de materiale într-o zonă de bază.

  • plăcile de ceramică sunt între 15 și cincizeci de euro pe metru pătrat gresie de porțelan
  • costa între douăzeci și șaizeci de euro pe metru pătrat.
  • Țigle de sticlă se deplasează de obicei între 25 și 50 de euro pe metru pătrat.
  • dale de piatră naturală sunt disponibile de la patruzeci de euro, la prețurile sunt deschise.
  • dale de ciment cu costuri pictura mână de la zeci la sute de euro fiecare.
Sfaturi & Trick Salle materiale pentru plăci ceramice pentru baie sunt supuse clasificării generale a rezistenței la abraziune, absorbție de apă și rezistență la alunecare.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul