En baldakin tjener til å beskytte døråpning

A baldakin over inngangsdøren er praktisk, det beskytter mot regn og vind. De forskjellige materialene gir nesten ikke et ønske uten oppfyllelse. Dermed oppfyller det ikke bare et praktisk formål, men kan også visuelt forbedre bygningen og sette aksenter.

De forskjellige festesystemene

Et godt festesystem er viktig for baldakinen å ha et godt grep og å være sikker. Punktholder eller sverdarm, rørstøtte og veggklemmer tilbys.
Baldakiner er festet med harde plast- eller aluminiumsbeslag. Aluminium har en høyere lastkapasitet, opptil nitti kilo er mulig. Plastfester holder opp til tretti kilo.

være sikkert festet

  • A kalesjen på døra
  • må velges i forskjellige materialer
  • er tillatelse fritt i samsvar med visse størrelser og avstander.
  • tilbyr beskyttelse mot vind og vær
  • gir en visuell forbedring til inngangspartiet.

Ferdig kit eller skreddersydd produkt

En inngangsdeksel er tilgjengelig som et komplett sett, noe festemateriale er fortsatt nødvendig. Det er også laget av produsentene, men også i henhold til kundeforespørsel, slik at det er noe for alle.

Prisene på leverandørene er avhengig av materialet

For en kvalitet baldakin skranken eller sale form du trenger om 350, - Euro forventet. Delvis et dekk med murstein, Eternit eller takfilt er mulig. En baldakin i rustfritt stål / glass kombinasjon er like under € 1000, -. Finishes i plexiglas tilbys fra 150, - Euro.

  • jalousiescout.de har polykarbonatkapsler i sitt sortiment. K holzkomplett.de har et stort utvalg av baldakiner i tre og aluminium / glass design. Vord på doffel-Fabrikverkauf det er vakre canopies laget av plast.
  • Tips & TricksWer ikke er teknisk udugelig, henter en selvmonteringssett, er de tilgjengelige ganske billig i handelen. Pass på at taket over frontdekselet er sikkert og fremfor alt sikkert.
Del med venner

Legg igjen din kommentar