En vinterhave uden byggetilladelse - er det muligt?

Delvis når det kommer til spørgsmålet om byggetilladelse, er navngivningen af ​​bygningen vigtig. Hvis vinterhaven pludselig bliver et drivhus og ikke overstiger en vis størrelse, kan denne bygning godkendes.

Regionale forskelle

Ingen af ​​de oplysninger, vi giver her, kan være generelle. Dette skyldes hovedsagelig de regionalt meget forskellige betingelser for bygning. En udvidelse drivhus på 1,5 kvadratmeter vil sandsynligvis være i stand til at oprette overalt uden tilladelse. En vinterhave, men bestemt ikke. Bygningsgodkendelse er vigtig. En byggetilladelse er stort set nødvendig for hver udvidelse og til enkeltbygninger. Dette gælder også for vinterhave.

Bare fordi bygningskontoret måske ikke har interveneret med nabo eller bekendtskab, betyder det ikke, at man bør forsøge at bygge en vinterhave uden byggetilladelse.

Kære naboer

Selv om man forstår sig meget godt med naboerne, kan man misunde bygningskontoret ud af misundelse. Så hvis kontoret får vind i vinterhaven, kan ikke kun nedrivningen true, men også en følsom bøde. Forresten skal du selv betale nedrivningen.

Logge på eller slukke

Men tag ikke panik, hvis du allerede har bygget en vinterhave uden byggetilladelse. Det er bedst at blive aktiv og indsende en efterfølgende ansøgning. Men det vil ofte være lidt sværere at opfylde kravene, hvis konstruktionen allerede er gennemført.

Kontorerne er meget venligere, hvis du nærmer dig dem selv. Skitser udtales kun meget sjældent. Ofte gik der dog grundlæggende noget i vejen i opførelsen af ​​vinterhaven alligevel.

Vigtige aspekter af vinterhavebyggeri uden byggetilladelse

Størrelse af området

Højde af det lukkede rum

  • Drivhus eller vinterhave
  • Regionale bygningsbestemmelser
  • Få kun boligareal, hvis du har byggetilladelse!
  • Tips & TricksConsult før du opretter en vinterhave. Den lille indsats, som byggetilladelsen kan gøre på forhånd, er intet til det besvær og de omkostninger, du kan pådrage dig, hvis du bygger uden byggetilladelse.
Del med venner

Forlad din kommentar