Bureau met een verschil - trendy en slimme ideeën voor uw werkplek

Huisvesting Voor velen is het werk in huis, een plaats van creativiteit en inspiratie. Dus wat zou meer voor de hand liggend zijn dan creativiteit hebben in het ontwerp van het bureau en op volledig verschillende manieren gaan werken? Sommige ideeën en inspiraties zijn te vinden in dit bericht.

moet

werken in alle creativiteit moet maar sommige vereisten moet altijd worden gegeven aan de werkplek:

  • moet hij ergonomisch ontworpen en
  • laten moeiteloze bediening moet groot genoeg voor al het werk dat hij
  • moet voldoende opslagruimte bieden
  • zijn ondanks alle ontwerpideeën een werkblad moet handelen altijd netjes en keurig - die u helpt productief

ideeën voor individuen desk creaties

  • desk pallets bureau
  • uit oude wieg
  • bureau / werken op de boekenplank
  • bureau in een nis
  • werk in de keuken

bureau Pallets

Een bureau bouwen vanaf een pallet is momenteel erg in de mode. De ontwerpen voor verschillende modellen zijn talrijk en er zijn nauwelijks grenzen aan creativiteit. De beste manier om het werkblad aan de tafel te bedekken met een bijpassende glasplaat.

Bureau met een oud bedje

Met een open werkblad verandert het oude bed dat niet meer nodig is, in een mum van tijd in een perfecte werkplek. Het rooster aan de voorzijde moet worden verwijderd, maar het kan worden gebruikt om een ​​under-counter-plank te maken. Kosten: alleen werkblad en montagehardware.

bureau / aan het boekenplank

Aangezien er boekenkasten, er ook (ausziebare of vouwen) planken die als werkplaats kan dienen. Bijzonder interessant: de oplossing bespaart veel ruimte en opslagruimte en planken zijn ook voldoende op de boekenplank beschikbaar. Sommige ruimteverdelers voor doe-het-zelf gebruik hebben ook werktafelelementen. Indien niet beschikbaar, kunt u een plank eenvoudig vervangen door een zelfgemaakt aanrechtblad en zo ook het geïntegreerde bureau krijgen.

Bureau in een wanduitsparing

Een eenvoudige wanduitsparing kan op elk moment worden omgezet in een werkplek. Het enige dat nodig is, is een werkblad en, indien nodig, een rolcontainer. Klaar is de verborgen, zeer ruimtebesparende werkplek.

werk in de keuken

om een ​​deel van een zeer grote keuken laat gemakkelijk zonder kasten, en om te werken aan het werk was in eerste instantie een idee van Ikea. Uiteraard werkt het op dezelfde manier met elk keukenblok.

Tips & TricksGewoon in kleine appartementen, zijn er veel manieren om een ​​werkplek te huisvesten die ruimtebesparend en toch comfortabel is. Vaak heeft dit een heel bijzondere charme.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter