Desk s razlikom - trendi i pametne ideje za vaše radno mjesto

Za mnoge, rad u vlastitom domu je također mjesto kreativnosti i inspiracije. Dakle, ono što bi moglo biti očiglednije od stvaranja kreativnosti u dizajnu pisaćeg stola i da se potpuno razlikuju? Neke ideje i inspiracije mogu se naći u ovom postu.

treba raditi

U svim kreativnosti treba, ali neki zahtjevi moraju biti uvijek dati na radnom mjestu:

  • on bi trebao biti ergonomski dizajniran i
  • dopustiti umor rad bez to bi trebalo biti dovoljno velika za sve radove je
  • bi trebalo biti dovoljno prostora za pohranu ponuda
  • unatoč svim dizajn ideje radnu površinu treba djelovati uvijek uredan i uredan - da pomaže vam ostati produktivni

ideje za pojedince stol kreacije

  • stol palete
  • stol od stare jasle
  • stola / radi na policu
  • stolom u niši
  • rad u kuhinji

stola Palete

Izgradnja stola s palete trenutno je u velikoj mjeri u modi. Dizajni za razne modele su brojni i gotovo da nema ograničenja za kreativnost. Najbolji način za pokrivanje radne površine na stolu s odgovarajućom staklenom pločom.

Desk s starim krevetom

Sa otvorenom radnom pločom, stari ležaj, koji više nije potreban, uopće se pretvara u savršeno radno mjesto. Rešetka na prednjem dijelu mora biti uklonjena, ali se može koristiti za izradu polica ispod poda. Cijena: samo radna površina i montažni hardver.

stol / radi na polici

Budući da su police za knjige, postoje i (ausziebare ili fold) police koje mogu poslužiti kao radnom mjestu. Posebno zanimljivo: Rješenje štedi puno prostora i prostora za pohranu, a police su također dostupne u polici. Neki odjeljitelji prostorija za uporabu DIY također imaju elemente za radni stol. Ako nije dostupan, možete jednostavno zamijeniti policu s self-made countertop i dobiti tako i svoj integrirani stol.

Desk u zidnom udubljenju

Jednostavan zidni utor može se pretvoriti u radno mjesto u bilo kojem trenutku. Sve što je potrebno je radna ploča, i po potrebi, kontejner za valjanje. Gotovo je skriveno, vrlo radno mjesto koje štedi prostor.

rad u kuhinji

da dio vrlo velikom kuhinjom jednostavno, bez ormarića, te raditi na posao je u početku ideju iz Ikee. Naravno, to radi na isti način s bilo kojom kuhinjskom jedinicom.

Savjeti i trikoviPogled u malim apartmanima, postoji mnogo načina za smještaj radnog prostora prilično uštede prostora, ali udoban. Često to ima vrlo poseban šarm.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar