Et fladt tag gennem kabler og skorsten åbninger beskytter

Bygning A fladt taggennemføring bruges til at lappe rørene i solenergi og klimaanlæg samt fotovoltaiske, antenne og mobilt udstyr. Et andet formål er gennemførelsen af ​​rustfrit stål skorstene gennem tag og lofter af flade tage.

Praktiske flade taggennemføringerne

  • fås i forskellige diametre tilgængelige
  • kan svinges ved 360 grader
  • tillade en højdeindstilling
  • har et fleksibelt og modulære konstruktion
  • er tilvejebragt til en enkelt tilbagetrækkelig snor

materiale og størrelse

Når materialet er, afhængigt af anvendelsen, PVC, galvaniseret Stål eller rustfrit stål anvendes. Forskellige størrelser er tilgængelige, standarddiametre er 100, 150, 200 og 300 mm, både til plast og rustfrit stål. Flach De flade tagkanaler er nemme at transportere og nemme at installere på stedet. Delvist har de en flange eller en integreret forbindelsesmuffe. Der sondres mellem enkelt og dobbelt flange.

En enkelt flange anvendes i en bituminøs eller tagmembran. Til fastgørelsen af ​​det flade taggennemføring med to ark bitumen eller tætningsmembran leveres dette med dobbeltflange og to forbindelseshylster til udførelse.

Retrofitting mulig

Kanalerne er indlejret i den nye bygning, eftermontering er let muligt. De giver mulighed for besættelse med forskellige kabler og rør, en erstatning indsats giver mulighed for nem eftermontering og relining,

svanehalsmikrofoner taggennemføringerne er fleksible og har en justerbar Abtropfhaube. Segmenterne kan monteres på stedet. Kablerne kan trækkes ind let, at rørbøjningen placeres senere.

Spidsen kan ændres i højde og retning efter montering af bundpladen. Hvis der endvidere købes en tætningsindsats, kan der til enhver tid udføres en variabel tildeling. Også med gooseneck version er forskellige diametre til rådighed.

Priser og leverandører

Prisen for en gooseneck flad tagkanal lavet af PVC, DN 150, er omkring 150, - Euro. En flad tagkanal til ildsteder i rustfrit stål koster omkring 60 Euro i samme størrelse.

fleckdach.de har en flad tagbøsning i gooseneck form i området.

  • hauff-technik.de tilbyder også tagkanaler.
  • dachbaustoffe.de sælger en passage til det flade tag også i Schwanenform.
  • schornsteinwelt-grosshandel.de tilbyder flade tagkanaler af rustfrit stål til skorstene.
  • lemphirz.de er en producent af galvaniserede taggennemtrængninger i varmgalvaniseret design.
  • Tips og tricksSlotte tagkanaler lavet af rustfrit stål er særligt velegnede til skorstene, da der anvendes mobile master galvaniseret stål.
Del med venner

Forlad din kommentar