Ravnog drvene krovne ekonomske strukture omogućuje

Građevinski drveni ravni krov je izabran kao opciju proračuna za vrt kuće, carports ili garaže. To je alternativa koja nudi ekonomičan krovne konstrukcije s velikim rasponima i visok stupanj mogućnosti prefabricirane za kuće.

Stilski ravni krov

U osnovi, drveni ravni krov jednako je kao i ostali ravni krovovi. Mora postojati toplinska izolacija i mora se primjenjivati ​​ravna krovna brtva.

Definicija ravnog krova označava krovne konstrukcije s malo ili bez krova. Na cijeloj krovnoj površini nanosi se vodootporni sloj. Postoji razlika između tople i hladne krov, toplo krov smatra unventilated krov, hladan krov je ventilirana krov.

Snaga i suhoća

Prema propisima, krovne konstrukcije od masivnog drveta moraju imati određenu snagu. Može se ugraditi samo suho i imaju samo maksimalnu vlažnost drva. To je 15% za neizvrđene krovove, a do 20% za ventilacijske krovove.

Kao što je već spomenuto, krovni poklopac je važan dio drvenog ravnog krova. Ako ne radi pravilno, plijesni mogu nastati zbog vlage koja ulazi u krovni nosač.

Drvo je podijeljeno u klase uporabe. to je određena

  • fizička svojstva čvrstoće i krutosti svojstva
  • prikladnosti za određenu primjenu: suho, mokro, izvan

cijene i pružateljima

Za jedan metar građevinskog drveta od smreke ili bora plaćate samo 8,30 eura. Impregnirane letvice koštaju nešto manje od 50 centi, ali one često imaju previsok sadržaj vlage.

  • bauder.de je proizvođač ravnih krovnih nadogradnji svih vrsta, također za drvene konstrukcije. -Holz-ahmerkamp.de ima veliki izbor drvene građe za drvene ravne krovove. U- eu-baustoffhandel.de ima građevinsko drvo i krovne letvice u svom asortimanu.
  • Savjeti i trikovi Druga mogućnost je ravni krovni drvo-betonski kompozitni sustavi. Montažni montažni dijelovi od drva i betona montirani su na krov. Međutim, ovaj rad treba provoditi samo specijalizirana tvrtka.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar