En gargoyle for downspout er praktisk og vakkert

Opprinnelig gargoyles ble installert i rennesteinen for å beskytte fasader og stiftelser. I dag opplever de et comeback, hovedsakelig på grunn av deres funksjon som et estetisk designelement. De mest forskjellige tallene dekorerer hodeskur og private hjem.

Orginal funksjon

En gargoyle for rennen er i sin enkle form et dreneringsrør, som ikke er koblet til en røret. I tidligere tider fungerte det å "spytte ut" det samlede regnvannet bueformet og dermed utlede fra fasaden av bygningen.

I gamle tider var dette den vanlige måten å beskytte murens hus på mot fuktighet. Gargoyles tjente også på kirkebygninger for å holde onde ånder. Gjennom årene har de i stor grad mistet sin opprinnelige funksjon.

Gargoyle i moderne tid

Dreneringen av regnvann er hovedsakelig gjennom downpipes og infiltrasjon. Spyttetallene har imidlertid ikke mistet noe av deres imponerende utseende. I mellomtiden har de mest uvanlige figurene og figurerne prevailed og pryder fasader som gargoyles.

Selvfølgelig er gargoyles også tilgjengelige, som fortsatt er integrert i takets dreneringssystem. Når det gjelder pris, er disse mye billigere enn dyr, drage eller demon-figurer.

materiale og skjemaer

grunn av den store etterspørselen etter gargoyles for takrenner finner du en nesten ubegrenset utvalg av former og varianter på tilbudet for forhandlere.

  • lyd
  • kobber sink-aluminium
  • plast

De følgende leverandører har gargoyler i salg:

  • Grund-bau-haus.de, som spesialiserer seg på historiske versjoner av gargoyler og takrenner.
  • Hbw-handel.de, gir en gargoyle med downspout å
  • Metallrinnen-speier.de tilbyr et stort utvalg av gargoyles
    Dacheinkauf.de

En gargoyle med downpipe laget av plast er allerede fra 23, - Euro tilgjengelig for rustfritt stål er 35 , - Euro forventes, en rustfritt stål Speier er ca 50, - Euro, kobber-Speier koster ca 50, - Euro. Gargoyles i et historisk utseende er på rundt 100, - € i sink, for kobber forventes å være ca 120, - €.

Tips & TricksWer se seg akkurat som finner takrenner Gargoyle som er visuelt tiltalende og mislyktes under møte deres faktiske funksjon. De kan brukes som fuglebeskyttelse for renden eller er tilgjengelig med en innløpsplate.
Del med venner

Legg igjen din kommentar