En paviljong med flatt tak er raskt konstruert

Å bygge et lysthus rask og ukomplisert, fire hjørnestolper, på et flatt tak er plassert, den enkleste måten. I de fleste tilfeller nok en ramme som forbinder hjørnestolpene sammen og Legg på takbekledning som planker eller bølgepapp.

stabilitet og bærekonstruksjon

Selv om utformingen og konstruksjonen av et paviljongen med et flatt tak er enkel, og for hver fagmann handyman ikke er et problem, bør noen statisk detaljer tas i betraktning først og fremst fra en viss størrelse og tak område.

På et flatt tak forblir selvsagt skitt som løv eller grener og snø om vinteren. Dette skaper en mekanisk belastning som må tas i betraktning ved beregning av takdekselelementene.

korrugerte eller trapesformede takplater har en økt stabilitet, og selvbærende opp til to meter tillates ved sin form stort sett fri suspensjon. For større avstander som skal overbrygges, bør det tas hensyn til en understøttende understruktur som for eksempel en edderkopp eller en senterstolpe.

Skråning for vannavløp

For å sikre vannet drenering av et flatt tak, anbefales en liten takhelling. Profesjonelle anbefaler to til tre tommer på hver meter.

må bemerkes her at delvis volds inntektene på et tak uten takrenne vannet i kraftig regn på den ene siden av paviljongen. Spesielt på vanndreneringssiden må fundamentet til støttestøttene beskyttes mot underspyling for å unngå å løsne hjørnepostene.

leverandører og kostnader

  • karibu.de er en av de største produsentene av hage hus og tilbyr kits til ulike flate tak paviljonger.
  • gartenhaus-gmbh.de tilbyr høykvalitets paviljonger med flatt tak og sideelementer i modulær teknologi. Einzel Det individuelle kjøpet av komponentene er mulig i hvilken som helst maskinvarebutikk og behovet for byggematerialer som stolper, takbjelker og takbelegg kan håndteres.

Enkle prefabrikkerte sett til paviljonger med flate tak starter fra 500 euro, lukkede varianter med sidevegger fra rundt 1500 euro. Alle som monterer bygningsmaterialene selv og, for eksempel i maskinvarebutikken, kan beregne fra 300 euro for paviljongen.

tips & triks Selv om bygging av en paviljong med flatt tak er selvforklarende, det nevralgiske punkter stabilitet som innlegg stiftelser, fikse takets bærekonstruksjon og takelementer seg selv, ta den med til en profesjonell.

Del med venner

Legg igjen din kommentar