Et glaskappe ser visuelt smukt ud og beskytter

Priserne for et glas tag varierer alt efter størrelse og design af materialet. Den praktiske overbygning giver ikke kun vind- og regnbeskyttelse, det øger også visuelt det indre af en glaskappe.

Optisk forstærkning og vejrbeskyttelse sikkert fastgjort

Glasbaldakiner er tidløst smukke og tilgængelige i mange forskellige versioner. De er lavet af sikkerhedsglas og holdes af robuste rustfrit stålrør. Som monteringsmateriale sigte ærmer, møtrikker, gevindstænger og skiver er påkrævet.

Ekstra er mulige

Nogle producenter har baldakiner i programmet, hvor belysning kan installeres. Forskellige glasfarver er også mulige. På forespørgsel kan også selvrensende glas være muligt.

Fælles design er 160, 180, 200 eller 230 x 100 cm. Priserne afhænger af dimensionerne, mange producenter tilbyder også specialfremstillede produkter.

Med disse priser bør du forvente

  • For en glasoverdækning i størrelsen 90 x 140 cm klart glas med en glastykkelse på 12,76 til 21,52 mm som lamineret sikkerhedsglas er 655, - Euro kan forventes.
  • Med en tykkelse på 17,52 til 21,52 mm og en størrelse på 90 til 140 cm i klart glas med omslag, er prisen for baldakin 910, - Euro.
  • Bent versioner i denne størrelse forventes at være 1.700, - Euro.
  • i en størrelse på 230 x 100 cm, du skal forvente en god 1.200, - €.

Interessante leverandører

  • megaglas.de har smukke glasbaldakiner på tilbud.
  • ordach-center.de leverer og samler sine produkter.
  • profilemente24.com er en rimeligt prissat leverandør.
Tips og tricks Producenternes priser indeholder ofte ikke monteringsmateriale. Find ud af, hvad der ellers er nødvendigt, så glaskappen er fastgjort fast. Hvis du ikke selv kan installere din baldakin, skal du også beregne installationsomkostningerne.
Del med venner

Forlad din kommentar