En gutter lavet af kobber er slidstærkt. Byggeri Kupfer Kobber er et meget populært alternativ, når man vælger det rigtige materiale til en rende. Selv om det normalt er højere i pris, men giver betydelige fordele. Kobber er holdbar, modstandsdygtig over for syre og skadelige stoffer, genanvendelige og tilgængelige i specielle former.

Før du beslutter dig for at finde den rigtige rende, er det muligt at vælge en rende lavet af kobber. Når du køber, skal du ikke kun se på prisen, men også se fordelene.

Intet andet materiale er lige så holdbart som kobber. Det er genanvendeligt, surt og forurenende, og med en ekstra indvendig belægning kan livet forlænges.

En rende med patina

Kobberregnens vejr langsomt, det lysrøde materiale bliver mørkt rødt til sort og grønt. En gutter fremstillet af kobber overbeviser ved sin smukke udseende, med tiden danner det en bestemt patina, hvilket giver huset noget bestemt og beskytter desuden mod henfald og korrosion.

Form og udseende

Halvrunde kanaler, liggestole, kassehynder, bøjler og tagkanaler er tilgængelige som former for kobberhynder. Standardlængderne er en, to og tre meter, nogle gange er der specielle størrelser på fire og fem meter. Standardstørrelsen varierer afhængigt af rendenes type og form. Begeistert Udseendet af renden lavet af kobber inspirerer, men installationen er lidt mere kompleks. Der sondres mellem nominelle diametre på 200 til 400 mm. Dem, der ikke er sikker på, når de vælger størrelsen, kan få råd fra udbyderne.

Afgørende for størrelsen på kobberflåden er tagområdet. For at sikre optimal dræning skal visse regler overholdes.

Egnede leverandører

Dachrinnen-shop.de, tilbuddet omfatter tagrender og tilbehør.

Hornbach.de tilbyder mange andre produkter såvel som tagrender af kobber.

Blechshop24.com tilbyder billige kobberhætter.

  • Prisen for en halvcirkelformet rende lavet af kobber er mellem 15, - og 45, - € til 3 løbende målere, for kasseregner forventes til 16, - til 35, - € pr. Løbende meter.
  • Tips og tricks En rende lavet af kobber reagerer med andre materialer. Det er vigtigt at bruge det samme materiale til tag og facade, da der ellers kan forekomme korrosion.
Del med venner

Forlad din kommentar