En gutter lavet af plast er det billige alternativ

God tagdræning er afgørende for en bygning. Den skal fungere i mange år og være modstandsdygtig over for miljøpåvirkninger og vejrforhold. Derudover bør en hurtig og nem installation være mulig, og det tilhørende tilbehør må ikke mangle.

Longevity

Plastic gutters er holdbare og nemme at arbejde med. Moderne regnvandssystemer tåler UV-stråling, skadelige miljømæssige stoffer samt vind og vejr. De er ekstremt stabile og har en speciel form, der forhindrer overløb af regnvand.

Nem installation

De, der ønsker at beskytte sit hus mod skader på fundamenter og vægge skal sikre tilstrækkelig afvanding af taget. Hvis du selv ønsker at installere din rende, er det bedste materiale plastik. Specielt fremstillede plastristere har høje termoplastiske egenskaber og er også miljøvenlige.

De forskellige udbydere har forskellige løsninger. Let at processen er tagrender lavet af holdbart plast, som er let indsættes i hinanden, uden limning eller lodning.

Valg af dimensioner

Plastgittere er tilgængelige i forskellige størrelser, kanaler på 100, 125 eller 150 mm er tilgængelige. Den rigtige størrelse er valgt i henhold til tagområdet.

100 kanaler er egnede til tagdækning og 50 kvadratmeter, 125 tagrender til dræning områder fra 50 til 100 kvadratmeter, er kanaler med 150 mm anvendes til områder på over 100 kvadratmeter.

Det er nu ikke længere kun en tagrende brun plast, gråtoner, grafit, kobber eller sølv finish er også tilgængelig.

Fordelene ved en tagrende af plast er indlysende

  • Godt prissat
  • Fra hjem forbedring udføre selv
  • farve, temperatur og UV-bestandig
  • Stødsikkert og formstabilt
  • Lang levetid priser og udbydere

For en tagrende lavet af plast med en pris på 3,40 € pr. løbende måler forventes med en dimension på 100 mm. Hele rende sæt til f.eks. Havehuse er på 30, - € til et pent tag og 40, - € til et hældet tag.

Følgende udbydere er tilgængelige på internettet

  • Dachrinnenspezialist.de,
  • for særlige tagformer havehuse Probilbleche.net, en udbyder af plast tagrender
  • Hornbach.de, onlinebutikken af ​​kendte byggemarkedet
Tips & TricksWer er ikke sikker på, hvad diameter det for hans Gutter vælger internetborde, der bruger basisområdet til at vise de nøjagtige dimensioner.
Del med venner

Forlad din kommentar