O Traufblech pe acoperișul plat al tranziției între construcția de jgheab și acoperișuri este

A Traufblech folosit pe acoperișuri plate ca o placă de conectare, se efectuează apa de ploaie spre jgheab înapoi de la. Ca și în cazul tuturor celorlalte componente ale drenajului acoperișului, materialul de întreținere joacă un rol și aici. Numai prin interacțiunea părților individuale este garantată o scurgere optimă a apei.

Ce este o coală?

În conformitate cu reglementările aplicabile în materie de construcții, trebuie instalată o placă de jgheab în drenajul acoperișului, care se realizează prin jgheaburi suspendate. Aceasta este o bandă alungită din tablă, care servește ca o legătură între acoperiș și jgheab. Acesta se află deasupra celui mai mic lut din zona de streașină. Alte denumiri sunt foaia de admisie sau Scharblech.

Ce material pentru acoperisul plat? Dach De regulă, piese de jgheab și streașină sunt selectate din același material. Acest lucru este optim, dar nu esențial. În oferta producătorilor veți găsi streașină acoperiș plat în materiale

aluminiu natural sau vopsite

  • PVC
  • titan zinc
  • cupru.
  • Acesta din urmă oferă proprietăți foarte bune în ceea ce privește libertatea de întreținere și durabilitate. După instalarea jgheabului, este instalată foaia de coasere. Plăcile au de obicei o formă conică, astfel încât să se suprapună cu câțiva milimetri.

Furnizorii burlane de plumb, la prețuri rezonabile

A streșini de acoperiș plat vopsite versiunea de aluminiu are un pret de 4,55 euro pe metru, galvanizat plătească 3,75 euro pentru o foaie la fel de mult timp. O foaie de cupru este de 16,60 euro pe metru.

spenglerei-shop.de are foi de oțel în execuție galvanizată, în zinc titan și aluminiu în sortiment.

  • blechshop24.com oferă foile în diverse materiale și blanks în multe dimensiuni.
  • La dachbaustoffe.de veți găsi o selecție de foi de zinc.
  • Sfaturi și trucuriUn sigiliu bituminos pe placa de streașină poate duce deseori la deteriorare, deoarece foaia și bitumul diferă foarte mult în comportamentul lor de dilatare termică. Fisurile la articulații pot fi rezultatul.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul