Een schraper bespaart het vervangen van de tegels

Remodelleren Lang voordat de tegels vervuilen de gewrichten. Zoals vloeren en in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens regelmatig zetten vocht en organische puin in de sleuven. Indien reiniging is niet meer voldoende is, zal de specie worden verwijderd en maken de ruimte voor de Neuverfugen met een tuin schraper deel.

Constructie en vorm

Een joint scraper is een handmatige tool die lijkt op een tapijtmes. Het grootste verschil is de vorm van de hendel en het mes. Het handvat buigt onder een hoek van ongeveer 45 graden. Het blad heeft een rechthoekige of asymmetrische trapezoïdale vorm. De voorste punt van het mes blijft lopen in de uitlijning van de gebogen gereedschapshals. Het karakteristieke uiterlijk heeft ook geleid tot de aanduiding "Fugenhai".

In de werkingsmodus mengt de schraper de snij-, hef- en breekkrachten. Omdat voegmortel meestal poreus en minder hard is dan afgedichte oppervlakken, volstaat de handmatige inspanning. Om gesloten voegen te "kraken", kan het zorgvuldige selectieve gebruik van hamer en beitel helpen. Zodra de punt van de schraper van het scharnier een beginpunt heeft, is deze klaar voor gebruik.

Om de Weeder één

  • Weeder resetten en vervanging messen
  • hamer en beitel
  • doek
  • stofzuiger
  • respirator
  • werkhandschoenen
  • kartonnen mal of bedek

eerste uitgangspunt beitel

Met het oog op het puntje van je gewrichten krassen te lossen, moet je voorzichtig zijn in het hoogste gedeelte een beetje te zijn Raak het gat in de verbinding. Zorgvuldig boren is ook mogelijk, waarbij de boordiameter kleiner is dan de voegbreedte. Werk altijd van boven naar beneden. Maak

2. kartonnen mal

Leg de kartonnen mal, zodat de Zielfuge is in de verzonken sleuf werk. Voor verticale wandverbindingen kunt u plakband als bevestigingshulp gebruiken.

3. meskant vast Plaats voorblad tip in het gat, zodat het zaagblad evenwijdig aan de gemeenschappelijke richting. Begin in het midden van het gewricht en kras het langs het gewricht. Maak geen hendels die onder de tegels reiken. Kras altijd in de lengterichting. Aus 4. Gewrichten schrapen

Gebruik snij- en kraskrachten. In de meeste gevallen zal de mortel destabiliseren door een centrale kras. Parallelle snijstroken langs de verbinding maken de afbrokkelende substantie stuk voor stuk los.

5. Stof en kruimels verwijdering

vacuüm met een stofzuiger, het verkregen lijmresten en stof uit de verbinding. Zorg ervoor dat u de doeldiepte van ongeveer één centimeter gelijkmatig over de naad hebt bereikt. In plaats van een stofzuiger kunt u ook een handborstel en / of een schoonmaakborstel gebruiken. Vervang

mes 6. Indien een eerdere slijtage te vragen voor meswissel, routinematig na drie tot vijf strekkende meter vervangt het blad. om

Tips & TricksUm onbedoelde krassen op tegels te voorkomen door te schuiven uitgeschakeld, kunt u een extra masker gemaakt van dik karton gesneden. Het moet een sleuf in het midden hebben in de afmetingen van een verbinding. Na opknoping rond de Zielfuge je kunt knippen, los te wrikken en veilig te breken.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter