Strugalicom sprema zamjene pločica

Pregradnja Dugo prije nego pločice zagađuju zglobova. Kao podnice i na vlažnim područjima kao što su kupaonice i kuhinje se redovito stavljaju vlage i organskih tvari u prorezima. Ako čišćenje više nije dovoljno, talog će biti uklonjena i stvoriti prostor za Neuverfugen s vrtom struganje dio.

A struktura i oblik Skrejperski je za upotrebu za korištenje alata koji je sličan tepih noža. Glavna razlika je oblik ručke i oštrice. Ručka se savija pod kutom od oko 45 stupnjeva. Oštrica ima pravokutni ili asimetrični trapezoidni oblik. Prednji dio noža nastavlja raditi u poravnanju savijenog vratu alata. Karakterističan izgled također je doveo do oznake "Fugenhai".

U načinu djelovanja, spojni strugal miješa sječe rezanja, pušenja i lomljenja. Budući da je zglobni mort najčešće porozan i manje tvrdi od zapečaćenih površina, manji je napor. Da bi se "puknule" zatvorene zglobove, pažljiva selektivna uporaba čekića i dlijeta može pomoći. Kada vrh oštrice spojnog strugala ima polaznu točku, spreman je za uporabu.

Za resetiranje Weeder jedan

  • Weeder i zamjena oštrice
  • čekić i dlijeto
  • platno
  • usisavač
  • Respirator
  • radne rukavice
  • kartonsku predložak ili pokriti

prvi polazište dlijeta

Kako bi se riješili vrh zglobovima nule, trebali biste biti oprezni u najvišem području malo Udariti rupu u zglobu. Pažljivo bušenje je također moguće, s presjekom bušenja manji od širine zgloba. Uvijek rade od vrha do dna. Stvaranje

2. kartona predložak

Postavite kartonsku predložak tako da Zielfuge je u udubljenjem utora rada. Za okomite zidne zidove možete koristiti ljepljivu traku kao pomoć pri pričvršćivanju.

3. savjet oštrica popraviti Umetnite vrh prednji noža u rupu tako da se oštrica noža je paralelno s zajedničkom smjeru. Započnite usred zgloba i zagrešite je uz zglob. Nemojte polagati poluge ispod pločica. Uvijek grebite u uzdužnom smjeru. Aus 4. Iskopati zglobove

Koristite snage rezanja i grebanja. U većini slučajeva, talog će destabilizirati središnjom ogrebotinom. Paralelne rezne trake duž zajedničkog otpuštanja raspadajuće tvari po komadu. 5.

prašinu i odlaganje mrvice

vakuum usisavačem, rezultirajući ostatak morta i prašine iz zgloba. Provjerite jeste li ravnomjerno dosegnuli ciljnu dubinu od oko jednog centimetra preko šavova. Umjesto usisavača možete koristiti i četkicu za ruke i / ili četku za čišćenje. Zamijenite

oštricu 6. Ako je prethodna trošenje traži promjena noža, zamijenite oštricu rutinski nakon tri do pet linearnih metara. kako bi se spriječilo

Savjeti TricksUm nehotične ogrebotine na pločicama koje sklizne, možete izrezati pomoćni masku od guste kartona. Trebalo bi imati utor u sredini u dimenzijama zgloba. Nakon polaganja oko ciljnog zgloba, možete sigurno rezati, opružiti i slomiti.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar