En syntetisk skinnsofa er lett å rengjøre.

Faux leather er så populært fordi det er veldig enkelt å rengjøre. I prinsippet må dekselet av plast som ligner et speil, kun frigjøres av støv og streker og holdes fri. Ingen forurensninger kan komme inn i plastoverflaten. Regelmessig tetting av overflaten øker smussavvisende effekt.

Wiping og Dusting

Den riktige omsorg for en kunstig skinnsofa er begrenset til vanlig støv og tørke med en fuktig klut. Flekker eller andre ganger som ikke forsvinner på denne måten, er overflateskade. Eine For å rynke rynkene, gjør leddene og spaltene i sofaen en god støvsuger dyse god service. I tillegg er en tannbørste egnet for å fjerne støvluft. For eksempel, hvis fete striper er forårsaket av svette på huden på imitert skinn, kan de lett fjernes med babyservietter. Fettoppløsende husholdningsrenere av alle slag er tabu.

Få hjelpemidler er gode for rengjøring.

Hvis det er noen konkrete flekker på imitasjonslæresofaen, er de gode vedheft og motstandsdyktige smussfilmer. De kan håndteres forsiktig med noen få midler. Agenter skal alltid gis minst ti minutters eksponeringstid for oppløsning av fast smuss.

Bake soda

  • Soda
  • Spesielt rengjøringsmiddel for kunstig lær
  • Babyservietter
  • Akutt smuss absorberes alltid umiddelbart og tørkes tørt. Her er det viktig å forhindre dannelse av tilsmussing ved å tørke ut. Selv en hvit skinnsofa trenger ingen annen forsiktighet.

Produsentens spesifikasjoner og tips for pleie

Omfattende informasjon og instruksjoner fra produsenter er vanligvis ment å stimulere til å kjøpe incitamenter til dyre spesialprodukter. Imitert skinn er et plastprodukt med en lukket overflate i alle produksjonsformer. Bare vedheft av å påføre forurensende stoffer og støv kan påvirkes.

Den vanlige tetningen av kunstskinn reduserer ikke bare utslippene av myknere, og dermed øker brittleness, men kan bedre "støv" støv og hindre fuktighet. Alle andre rengjørings- og pleieprodukter er overflødige.

Tips og triks I tillegg til vanlig forsegling, vil ikke noe spesielt rengjøringsmiddel hjelpe deg. Tvert imot, med enhver rengjøring, risikerer du at plastbelegget blir angrepet og "blir mer åpent" til etterfølgende smuss.

Del med venner

Legg igjen din kommentar