En marmor plate har sin pris

Hvem ønsker å kjøpe en marmor plate, for eksempel som et bord eller mot, bør ta hensyn til ekte marmor. Mange kalksteiner med lignende visuelle utseende er også tilgjengelige som marmor. Imidlertid er de ikke marmor fra et bergvitenskapelig synspunkt.

Navnet marmor

I løpet av historisk arkitektur og konstruksjon har begrepet marmor også utviklet seg for mange bergarter som ikke er ekte kuler. Limestones, travertiner og noen ganger selv granitter og gneisser markedsføres under begrepet marmor. Selvfølgelig reflekteres dette også i prisen.

Ekte marmor er skapt av høy varme og sterkt press dypt i bakken. Den resulterende prosessen med transformasjon og transformasjon tar lang tid. Ved fordreining og andre geologiske endringer "vandrer" marmor til nivåer som gjør det i første omgang nedbrytbart. Gruven, som ofte ligger i svært vanskelig å nå fjell, har stor innvirkning på prisen.

marmorplater er ofte kalkstein plater

caretta klinkekuler som den populære Jura marmor grunn til steder av deres forekomst er ofte degradert med mye mindre anstrengelse. Steinbruddene ligger ofte på platåer som pleide å være nedsenket i oldtiden. De spisse marmorene er for det meste sedimentære bergarter av en mindre alder.

Gjennom den sjenerøse bruken av begrepet marmor mange tilbys "falske" marmorplater til en pris som ikke ville være oppnåelig for ekte marmor. Til en pris på mindre enn førti euro per kvadratmeter, bør det bestemmes nøyaktig om disse er marmorplater laget av ekte marmor. Hvis dette er tilfelle, må det antas at marmorplater kommer fra kilder som tillater lav pris gjennom eksploderende nedbrytning.

Utvalgte leverandører

  • graniteland.de gir en god oversikt over marmorarter og detaljert informasjon om bergarter og egenskaper. Omfattende gruve- og handelskilder tillater omfattende forskning på marmorplater.
  • bamberger-natursteinwerk.de har stadig gjenværende gjenstander på tilbud og utfører et fabrikksalg for sluttkunder. Leverandøren har også marmorplater til kunstbehovet som tilbys.
  • marmorwerk-stumm.de har funnet seg på den enkelte produksjon av marmorplater som individuelle stykker for tabeller, for å dekke så vasker, vinduskarmer og
spesialiserte møbler Tips og triks side kan forhandlerne og gruveselskaper en marmor plate til en lav pris i ulike bransjer være. Ovnprodusenter og utemøbler for hagemøbler produserer ofte også individuelle marmorplater.
Del med venner

Legg igjen din kommentar