En væg lavet af kalksandsten: Fordele og ulemper

De solide byggematerialer mursten er ikke den eneste måde: kalksandsten murværk har ofte bedre funktioner og en robust prisfordel i produktionen af ​​vægge i solid konstruktion. Her lærer du alt om byggematerialet.

kalkholdig sandsten baggrundsinformation i dag er ofte et fremstillet produkt - naturlig kalkholdige sandsten, men findes kun sjældent. Men produktionen skyldes konsekvent mindre omkostninger end afbrænding af mursten ved relativt høje temperaturer - derfor kalksandsten er ved at opbygge materiale ofte meget billigere.

kun udendørs udstilling kalkholdige sandsten mulige ulemper ved udendørs vægge af kalksandsten skal isoleres forholdsvis større end de ydre vægge af mursten eller betonblokke - her resulterer generelt i alt så ofte en omkostning ulempe - men det afhænger altid af den enkelte byggeprojekt.

Aktuelle tilbud perforeret mursten 8 DF
11,5 x 50 x 24 cmkalksandstein-discount.de1,36 EUR / stykke
KS DF 240 x 115 x 59 mmdomapor.de352 EUR / 1.000
kalksandsten
ordningens sten KSR (P) DF 5-248 x 150 x 248 mmdomapor.de1692 EUR / 1.000
KSL R (P) 6 DF hul plan stenebay.de1524 EUR / 1.000

Hvad når de køber opmærksom på? / Anbefalinger

Til kalkholdige sandsten murværk, der områder godt som for alle andre områder af byggeri - relaterede standarder, der skal overholdes. Dette gælder både vægtykkelser og trykstyrke af de anvendte byggematerialer. Da dette er signifikant højere for kalksandsten, men som i mursten, kan vægge fremstilles tyndere generelt. For en diskussion af relevant materiale og især behandling af reglerne for silica mursten er vigtig i alle tilfælde.

Den tunge vægt af calcium silikat, væggene i hånden gør ofte vanskeligt - for selvstændige bygherrer derfor en brug af fliseklæber og en æglæggende transport en meget god måde at gøre dit liv lettere.

Yderligere information om emnet:

  • Oversigt over de gældende standarder for kalksandsten: LINK
  • Information side af den tyske sammenslutning for kalksandsten industri eV: LINK
  • artikel i Wikipedia: LINK
æglæggende på fliseklæber sparer penge Når sand-kalk bruges som et konkret enhed, brug af fliseklæber er mulig , Sammenlignet med friske mørtel er mørtelforbruget betydeligt lavere, hvilket også sparer mange penge. Mørtelforbruget er som regel mindre end en tiendedel sammenlignet med frisk mørtel.
Del med venner

Forlad din kommentar