Ett mosaikmönster utan mycket ansträngning med mosaikplattor

Småskaliga kakelmönster, där de enskilda färgpatcharna skapar ett attraktivt utseende, är redan tillgängliga prefabricerade som en kakelfilm. Erbjudandet varierar från det populära svartvita rutmönstret för att diffusa färgpatchar, till geometriska och representativa figurer.

Mosaic i Tile Size eller Mindre

Det finns i princip två sätt att skapa ett mosaikmönster med kakelfolie. Antingen kan de befintliga plattorna klistras i originalstorlek med olika färgfolier eller filmformen på en kakelyta flera mindre kvadratiska mosaikmönster. Händler För en-till-en-klistra, erbjuder återförsäljare och tillverkare färdiga kvaliteter gjorda av klipp-till-storlek kakelfilm. Förutom dessa färdiga sorteringar är den individuella kompositionen möjlig med individuella order, vilket är särskilt nödvändigt för ovanliga färgkombinationer.

För kakelfolie med en liten mosaik, är skarvar mellan de enskilda mosaikelementen, normalt rutor, avbildade. Vid val av en sådan kakelfolie är det viktigt att notera att fogbredd och färg matchar de faktiska lederna på väggplattorna. Beroende på smaken kan dock den visuella skillnaden i lederna också representera en speciell och avsedd "dubbel" mosaik.

Pris på en- eller kvadratmeter

Priserna på kaklade filmer annonseras både som kvadratmeterpriser och som enhetspris. Online-återförsäljaren stickerprofis.de erbjuder standardstorlekar från cirka en euro per stycke. Till lägsta pris erbjuds prefabricerade kvadratiska folieformat med siddimensionen på 15 centimeter.

Under sticker.de startar mycket billiga erbjudanden på väl femtio eurocents och fasta buntar som fyrtio kakel bitar kostar från ca 15 euro. Kakelfilmer med tryckta antika dekorer eller andra geometriska motiv kostar från en euro per stycke.

Tips & TricksWanted stil pauser kan göra en mosaik visuellt mycket spännande och okonventionella. Kombinationen av antikviteter med unikolerade filmstycken i en eller flera färger skapar en livlig och glad mosaik. Den enkla bearbetningen och det låga priset tillåter också experiment i förväg.

Dela med vänner

Lämna din kommentar