Un modele de mozaic fără prea mult efort cu mozaic filme

Remodelarea model țiglă Fragmentată în care câmpurile individuale de culoare creează un aspect atractiv de ansamblu, sunt la fel de folie de gresie deja prefabricate disponibile. Oferta variază de la modelul populare alb-negru pentru a difuza patch-urile de culoare, până la figurile geometrice și reprezentaționale.

Mozaic în mărime sau mai mic

Există în principiu două moduri de a crea un model de mozaic cu folie de tigla. Fie placile existente pot fi pastrate in dimensiunile originale cu diferite folii de culoare, fie ca peliculele formeaza pe o suprafata de tigla mai multe modele mozaic patrate mai mici. Händler Pentru lipirea individuală, dealerii și producătorii oferă gama de produse finite realizate din folie de tigla tăiată la dimensiuni. În plus față de aceste sortimente finisate, compoziția individuală este posibilă prin intermediul comenzilor individuale, ceea ce este deosebit de necesar pentru combinațiile de culori neobișnuite.

Pentru folia de tigla cu un mozaic mic, sunt reprezentate îmbinări între elementele individuale de mozaic, pătrate normale. Când selectați o astfel de folie de tigla, este important să rețineți că lățimea și culoarea articulației se potrivesc cu îmbinările reale ale plăcilor de perete. În funcție de gust, diferența vizuală a articulațiilor poate fi, de asemenea, un mozaic special și intenționat "dublu".

Prețurile la un metru sau la metru pătrat

Prețurile pentru filmele încastrate sunt publicate atât ca prețuri pe metru pătrat, cât și ca preț unitar. Rețeaua de comercializare online stickerprofis.de oferă dimensiuni standard de la aproximativ un euro pe bucată. La cel mai mic preț, formatele de foi pătrat prefabricate sunt oferite cu dimensiunea laterală de 15 centimetri.

În cadrul autocolantului, începeți oferte foarte ieftine la prețuri de cincizeci de eurocenți și pachete fixe, cum ar fi cele patruzeci de piese de tigla, costă de la aproximativ 15 de euro. Placile de filme cu decoraje antice tiparite sau alte motive geometrice costa de la un euro per bucata.

Sfaturi și trucuri Pauzele stilului de căutare pot face un mozaic vizual foarte interesant și neconvențional. Combinația dintre elementele antice și piesele de unică culoare în una sau mai multe culori creează un mozaic viu și vesel. Procesarea simplă și prețul scăzut permit, de asemenea, experimente în avans.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul