En ny udstødningsrør til skorstenen: Her er de omkostninger

energi Når du modtager et nyt varmeanlæg, så i det samme tog ofte også et nyt udstødningsrør er forfalden. Skorstenen omkostninger afhænger af flere faktorer, især typen og arten af ​​rørsystemet spiller en rolle.

renovere skorstenen: Materialer Oversigt

Den nye udstødningsrør til skorstenen skal forhindre Kaminversottung og nedbrydningen af ​​skorstenen materiale ved syrer. Nye rør kan være fremstillet af rustfrit stål, plast, keramik eller i sjældne tilfælde af aluminium.

En særlig omkostningseffektivt rustfrit stål indstillet til skorstenen der allerede starter ved 400 EUR til at købe andre materialer er dyrere.

Hvis den nye opvarmning frembringer meget varme udstødningsgasser, som det er tilfældet for eksempel med en pellet, er det i almindelighed tilrådeligt at ty til en dyrere keramisk rør.

Plastrør er kun egnet til temperaturer under ca. 150 grader. Derfor bruges de fortrinsvis i gas- og olieanlæg med moderne kondenseringsteknologi.

Ny chef for skorstenen: de omkostningsfaktorer

  • stak højde
  • linje materiale
  • Wire Gauge
  • linje styrke, muligvis Mehrschaligkeit
  • tilgængelighed af skorstenen
  • mængden af ​​røggasser tilslutninger
  • forskydninger i skorstenen og deraf mejsling
  • regionale prisforskelle

Omkostninger eksempel: skorsten

med nye rustfrit stålrør A gamle skorsten er udstyret med et nyt rustfrit stål udstødningsrør. Single-shell rør er 10 m langt, 0,6 mm tykt og har en diameter på 120 mm.

950 EUR2. Installation på en arbejdsgruppe
650 EURsamlede rehabilitere
oversigt omkostningerpris
første udstødningsrør til skorstenen1600 EUR

skorsten selv, reducere omkostningerne

Måske du kan få arbejde på din skorsten også i hånden, i Dette er muligt med nogle renoveringssæt. Forhør meget omhyggeligt, dog hvordan man installerer udstødningsrøret!

Tips & TricksBei en moderne kondenserende kedel du har et valg: Du kan også udstødningsrør til ydervæggen af ​​dit hus flov - eller installere hele systemet på loftet, med direkte adgang til taget.
Del med venner

Forlad din kommentar