Et nytt skifertak - disse kostnadene kommer til deg!

Utviklere med høye krav foretrekker ofte skifer for taktekking. Dette naturlige materialet overbeviser med et vakkert utseende og en ekstrem lang holdbarhet. Skiferkostnadene er ikke lave!

En skifertak bygget: kostnaden oversikt

For skifertak kostnader, er det ingen teppe pris, fordi ethvert byggeprosjekt er forskjellig fra de andre. Vi kan imidlertid gi deg noen faktorer som vil hjelpe deg med å prislegge ditt planlagte tak.

En viktig prisfaktor er selvfølgelig takstørrelsen. I tillegg er poeng som kvalitet og opprinnelse til dekselmaterialet, samt det valgte dekningstypetallet.

Prisområdet for et kvadratmeter skifertak er stort, det ligger omtrent i området mellom 60 og 200 EUR. Det lavere prisklassen opptil ca 80 EUR inkluderer ofte materiale av lavere kvalitet, selv om du selvfølgelig kan være heldig når du kjøper.

skifertak kostnader som overstiger EUR 120 luksus tak er mer sannsynlig allerede til deg, men igjen, det er regionale forskjeller. De fleste byggere betaler mellom 80 og 100 euro per kvadratmeter for sitt skifertak.

Den skifertak: Kostnad betong gitt eksempelet

Et par ønsker sitt nybygg med 200 kvm stor skifertak. Det nødvendige foreløpige arbeidet fra rooferen på det ferdige taket koster 8 EUR per kvadratmeter.

Paret velger skifer i middels prisklasse, som koster EUR 72 per kvadratmeter. Røferregningene 4.200 Euro for dekk.

kostnadsoversiktpris
forberedelser inkl. Materail1600 EUR
skifer14400 EUR
taktekking4200 EUR
samlet19 800 EUR

En besparende tips

Hvis du elsker skifer effekt, for penger, men mangler, se på følgende fibersementplater for Tak på. Disse er ofte lik ekte skifer og koster bare rundt 25 EUR per kvadratmeter.

Tips & TricksBei en helling på mindre enn 22 grader er ikke mulig, taktekking med skifer vanligvis mellom 22 og 25 grader taktekker vil trolig måtte utføre en dobbel dekning. Spør!
Del med venner

Legg igjen din kommentar