Un acoperis de sticlă nobilă pentru terasă - care sunt prețurile obișnuite?

constructii Un baldachin din sticlă laminată de siguranță de înaltă calitate păstrează cele mai dificile condiții meteorologice și lasă soarele strălucește nestingherit: Deci, creați un adăpost, dar soare simt bine. Ce prețuri pentru acoperișul de sticlă trebuie să vă așteptați?

Factorii de preț pentru acoperișurile din sticlă

Prețul acoperișului de sticlă variază în funcție de designul acoperișului respectiv. Am rezumat cei mai importanți factori de preț pentru dvs., astfel încât să puteți obține o imagine de ansamblu.

  • În primul rând, desigur, dimensiunea acoperișului de sticlă este importantă, pentru că un mic acoperiș costă mai puțin decât unul mare, bineînțeles.
  • Un set de fundații finisate nu este scump la aproximativ 100 de euro, dar de multe ori nu este inclus în setul de bază. Lieferung De asemenea, livrarea și instalarea acoperișului din sticlă au prețul lor: Așteptați un total de aproximativ 1500 EUR pentru acest lucru.
  • Sigiliul de lotus pentru acoperisul de sticlă vă va costa mai întâi niște bani - dar, ulterior, vă veți bucura de un minim de curățenie.
  • Sticla colorată produce culori frumoase luminoase, dar costă un pic mai mult.
  • O acoperire nu este de obicei inclusă în prețul acoperișului de sticlă, dar protejează împotriva formării de căldură în vară.
  • Un parbriz lateral produce costuri suplimentare și face terasa acoperită aproape un conservator confortabil.
  • Un film de încălzire în geamul parbrizului lateral aduce o căldură plăcută pentru întregul an, dar este disponibil numai la un cost suplimentar.
  • La cerere, mulți producători se ocupă, de asemenea, de pregătirea tuturor documentelor necesare pentru autorizația de construire. Pot exista costuri suplimentare pentru acest lucru - cu unii furnizori acesta este un serviciu gratuit suplimentar.

Acoperiș de sticlă Prețurile pe un proiect specific

O familie decide să folosească un acoperiș de sticlă pentru a proteja mai bine terasa mic de ploaie. Acoperișul de 250 x 300 cm din sticlă securizată laminată de 8 mm se montează pe o construcție din aluminiu.

Livrarea se face la un cost suplimentar. În plus, o auto-asamblare care utilizează instrucțiunile de asamblare pentru familie nu este în discuție, așa că montați doi profesioniști acoperișul de sticlă.

privire de ansamblu preț de cost

de aluminiu pentru constructii
1550 EUR
acoperiș de sticlă 700 EURfundații prefabricate
120 EURlivrare
350 EURAdunarea
1100 EURansamblu
3820 Cumpar EUR

acoperiș de sticlă low-cost cu o schimbare Există acum unele furnizor de reducere pentru acoperișuri de sticlă pe Internet care oferă relativ ieftin sistemele de acoperișuri. Cu configuratorul on-line corespunzătoare imagina acoperișul de sticlă, la prețuri rezonabile împreună - și să dea un „click“ pe comanda.

Sfaturi și trucuriViziți în prealabil la autoritatea locală de construcții dacă aveți nevoie de un permis de construcție pentru acoperișul din sticlă. În cel mai rău caz, va trebui să plătiți o amendă și să rupă acoperișul dacă construiți fără permisiunea necesară!

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul