Dyktig vevd tapet En prosess

Ombygging ikke-vevde bakgrunnsbilder er trolig den mest moderne trespon og tilsvarende populære. Likevel er det et relativt nytt bakgrunnssystemet og ikke alle hjem forbedring er virkelig kjent med veldig enkel bearbeiding av ikke-vevd tapet. Av denne grunn kan bli funnet etter en detaljert guide for profesjonell behandling fleece stoff.

Detaljene i fleece stoff fleece stoff

definere, særlig basert på det oppsettet. En transportør lag selve tapet som kan være laget av forskjellige materialer kommer. Bærematerialet er en blanding av cellulose og syntetiske fibre. Dette resulterer i fordeler som tidligere kunne ha noe annet bakgrunn i kvantitet.

 • meget lett å fjerne
 • motstandsdyktig og holdbar
 • spesiell fleece for maling
 • struktur og mønstrede tapeter for enhver smak dimensjon nøytral (ingen strekking i pastaen)

Den moderne trespon!

Dette forener blant annet fordelene av en tre-chip bakgrunn i det, dette er over, men fjerner mye lettere igjen - og betydelig oftere malt over, forutsatt at du har valgt en smørbar non-woven tapet.

Trinn Guide for å behandle ikke-vevet bakgrunns

 • fleece
 • pasta spesielt for ikke-vevde bakgrunns
 • hvilken som helst vanlig tapetklister (mer om det i triks)
 • muligens dekke for gulvet (man limer på veggen, hvilken kan sprute)
 • Tapeziertisch
 • reamer
 • tapetkniv
 • tapeter saks
 • profillist for tapet snitt
 • arbeid staffeli
 • ethvert lim eller maling valse
 • børste for hjørner -pasta
 • pasta bøtte
 • Stock
 • for røring vannivå
 • loddlinjen, fortrinnsvis med en festelinjen (for eksempel kritt) for merking
 • vegg blyant (kritt kan fjernes ved liming) er

første forberedende arbeidet

først satt på den spesielle lim for non-woven tapet. Fortsett strengt i henhold til produsentens instruksjoner før, men merk det blandingsforhold i henhold til tabellen på pakken. Avhengig av tilgjengelig på dine behov, avviker blandingsforholdet fra muligens. Så gi limet litt tid til å hvile eller forberedelse.

2. vinkelrett på de første ikke-vevet tapet rull mark

veggene er alltid feil. Dette er normalt, selv om det aldri slår visuelt. Dette er grunnen til at du aldri skal begynne tapetsering i hjørnet. Til bakgrunn, men å faktisk legge vertikalt, bruker loddesnor, krittstrek og murer blyant. Bruk vater, styrer du alt.

3. Behandlingen av ikke-vevde tapeter

Nå kan du begynne å kutte fleece stoff. Ved behandling oppmerksom på at å kutte tapet opp og ned ca 2 cm lenger og tåler følgelig senere for tapetsering.

Nå ruller langs strimler av tapet. Rull den slik at bunnen (forankringssiden) ser ut. Føl deg fri til å kutte flere spor på rad. I gamle bygninger, men du bør alltid sjekke veggen høyder. Spesielt med mønstret tapet (relevante data på inlayer tapet pack) ville være svært irriterende på grunn av gjentakelses en komplett web flash (for kort).

4. lime vegger

Ved liming veggene gjør som når du maler. Børsting av rikelig bare de hjørner, kanter og fordypninger med passende børster. Nå ruller eller børste store flater med maling eller lim papir eller med et lim børste.

5. Behandlingen av ikke-vevet bakgrunns: vedlegg til veggen

Nå starter du med det første tapet rull, du ruller ut fra topp til bunn. Lim på veggen er fortsatt så våt at du kan flytte bakgrunnen roll henhold til justere til mark. Ikke glem å under supernatanten og ovenfor!

6. Behandlingen av det ikke-vevde tapetet fra den andre banen

Fra den andre banen fortsetter du på samme måte, bortsett fra at du nå ikke lenger er basert på et av ditt merke, men den første tapetweben. Still opp hver ekstra lane for det foregående tapetkurset.

7. Ensartet press på veggen

Mange ikke-vevde bakgrunnsbilder er teksturert bakgrunnsbilder. Derfor er roller ofte uegnet til å trykke. Bedre, på grunn av kraften optimalt dosert, er tapet pensler.

8. Videre behandling av wallpapered non-woven tapet

Til slutt, kan du kutte av non-woven tapet. For å gjøre dette, bruk profilstrimmelen og kutteren eller tapetkniven.

Etter at tapetet er ordentlig festet til veggen og tørket (pastaen), kan du starte med andre ikke-vevde bakgrunnsbilder med videre behandlingstrinn som maling.

Tips og triks For bakgrunnsbilder, start alltid ved hovedvinduet (jo mer viktig eller lysere vindu). De skriver i utgangspunktet bort fra lyset. I tillegg er første tak, deretter vegger papiret.

Lim veggene krever litt øvelse fordi du ikke kan se den applikerte limen. Som du bør alltid bruke produkter av høy kvalitet til tapetpasta, anbefaler vi det mest kjente merket her med en lilla emballasje. Under "Wallpaper paste xxx Control" tilbys et rosa farget produkt. Fargen er ikke lenger synlig etter tørking, men letter maleriet enormt.

Bruk eventuelt tynn konvensjonell lim til å lim veggene til veggene. Spesielt på vanskelige overflater som gipsplater, fleece stoff kan virkelig lett trekke (klem evne bærelaget er høyere enn stabiliteten i pastaen. Mens noen bakgrunns produsenter lover svært enkelt å fjerne, men fungerer ikke alltid. Så du er alltid på den sikre siden

Etter at du har begynt å skrive i vinduet, trenger du også de tilhørende guider og guider. Selvfølgelig tilbyr vi også artikler i husjournal for tapetvinduer eller hjørner

Del med venner

Legg igjen din kommentar