En skur taket selv Bygg

Hvis du ønsker å bygge en hage skur eller et skur ved hjelp av en skur taket enkleste, fordi det er enklere å bygge enn et saltak eller faktisk mulig, valmet tak. Hva du bør vurdere å gjøre, viser vi her. velge

tilbøyelighet til ikke å være flat, avhengig av arten av belegget er valgt, vil helningen på taket mellom minst tre og på det meste ca 15 grader skal være. Ved for lav helling av vann kan kjøre med en kraftig regn, så å si tilbake og trenge inn i taktekking.

tak orientering

boder og skur oppmerksom på at det er på linje med taket området mot vest er best. I dette landet, er dette ofte været side og bygningen så får mer beskyttelse mot vær og vind.

Dersom det er ønskelig, men bor eller i hagen huset med selvbygde pulttak bruke den som en slags vinterhage, bør taket side møte mer mot nord.

Så du får en fin stor front, vendt mot solen og kan slippe inn det store vinduet lys og luft.

Bjelkeprofil velge ikke for svak

som ikke er kjent med, inneholder en strukturell ingeniør eller en arkitekt for nøyaktig styrken av de respektive bjelker, som må brukes. Til både størrelsen på bygningen og den oppringte dekker og helningsvinkel på taket må være kjent.

Viktige aspekter kort tid

  • taket skråningen tak orientering
  • bjelke seksjon
taktekking Tips og triks Selvfølgelig kan du bygge et helt hus med pulttak seg selv, men utformingen bør alltid sjekkes av en profesjonell før.

Bortsett fra det faktum at i alle fall en byggesøknad er nødvendig, bør du holde noen eksperimenter i huset konstruksjon. Endelig familien skal lenge kan leve trygt i huset.

Del med venner

Legg igjen din kommentar