Zalijepi fotografiju pozadina je preciznost rada

U usporedbi s drugim vrstama tapeta, lijepljenje pozadine fotografija je relativno lako. Najveći izazov je preciznost kako bi se mrežama međusobno pričvrstili milimetarskom preciznošću. S pravom pripremom i pomagačem uspijeva.

Svjetlo ili teški papir

Fotografske pozadinske slike su tiskane papirnate pozadine u lakšem ili težem dizajnu. Proizvodi s niskim troškovima obično su tanki i mogu se brzo srušiti ako se nepropisno rukuje. Pozadine visokokvalitetnih fotografija napravljene su od jakog i teškog papira, što je neosjetljivo na suzenje.

Veća težina kvalitetnijih pozadinskih fotografija poziva na savršeno miješanu tijesto u pravilnu konzistenciju i doziranje. Ako je to slučaj, fotografije pozadine su vrlo jednostavne za držanje i mogu se retroaktivno poravnati. Vorbereit Priprema površine

Foto tapeta nije obojana zalijepiti. Tapeta tapeta primijenjena je na zid i pritisnuta trake za tapete jedna iza druge i poravnata. Važnije od drugih, posebno teksturiranih, pozadina je savršeno glatka površina. Svaka nadmorska visina ili poravnava konačnu ukupnu sliku zida.

Na glatku površinu treba nanositi temeljni premaz ili duboku podlogu. To će spriječiti drugačije usisavanje zida od paste. Neujednačeno apsorbirana pasta može utjecati na uniformnost kasnije ukupne slike.

Pričvršćivanje redoslijedom

Redoslijed zalijevanja foto pozadine treba planirati unaprijed. Neki tapecirani proizvodi radije počinju u kutu. Drugi prvi lijepe srednji trag. Važno je izmjeriti motiv i zid kako bi središte slike kasnije bio na mjestu gdje bi trebao biti. Ako počnete od sredine, označite zid na pola puta.

Postoji Lotschnur vezan, na primjer, niz težine, koji je fiksiran s thumbtack na marker. Sada lijepljenje pozadine za fotografije na desnoj ili lijevoj strani kabela može započeti srednjom prugom. Stolovi tapeta trebali bi biti unaprijed sortirani u namjeravanom redoslijedu spajanja.

Postupak lijepljenja

Pomiješajte tijesto prema uputama proizvođača i otpustite ga. Tada bi trebao imati lagano opuštenu konzistenciju. Ein Zalijepite zid širine od vrha do dna prvog weba. Möglichst Postavite stazu pozadine za fotografije na rub stropa što je moguće ravnije i pritisnite prema zidu.

  • Odmah nakon pritiskanja poravnajte traku za tapete s ravnim rukama na vodilici. Aus Usmjerite mrežicu iznutra prema van s pozadinskim valjkom i pritisnite rubove koji se kotrljaju od vrha do dna.
  • Odmah obrišite bilo koju glatku tijest s čistom krpom ili kuhinjskim papirom. Nastavite s istim principom sa svakom daljnjom trakom.
  • Savjeti i trikovi Uvijek osigurajte pomoć druge osobe kad zalijepite fotografsku pozadinu. Osim pojednostavljenog rada, četiri oči vide više od dvije, a sve netočnosti su sigurnije.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar