En baldakin lavet af akryl glas er en gunstig løsning

Når du søger efter det perfekte materiale til en baldakin står ved siden af ​​træ og glas og akryl glas til at vælge fra. Denne billige version er i kombination med konstruktioner lavet af rustfrit stål eller aluminium en visuelt smuk ting.

En baldakin lavet af akryl glas er nemt og hurtigt at fastgøre

  • stabil og slagfast UV og vejr resistente
  • letvægts

Forskellige tagformer

De udformninger af fabrikanter, der spænder fra buen på skuret taget op til gavl tag. Som i andre materialer findes forskellige størrelser. Farverne er klare eller satinerede akrylglas i hvid, grøn eller blå på tilbud.

Brunt akrylglas er også tilgængeligt, nogle af producenterne tilbyder også specielle farver som havblå, turkis, bronze eller solgul. Så der er mulighed for at matche farvetonen til facadefarven.

Brugerdefineret størrelse

Standardstørrelserne varierer fra 75 x 125 cm til 95 x 250 cm. Forskellige styrker er også tilgængelige, normalt fire eller seks millimeter. Vigtigt er ikke kun den strukturelle sikkerhed, men også i henhold til den lokale byggekode specificeret foranstaltning. Ellers kræves der byggetilladelse.

Der er nogle gunstige priser for leverandørerne.

Prisen på en akryl glasskærm med rustfri stålkonstruktion starter på 159, - Euro. Prisen varierer afhængigt af størrelsen. Tagene er tilgængelige i versionen som hulrum eller webplader.

  • vordach.holzkomplett.de tilbyder akrylglas samt andre materialer.
  • ziegler-metall.de tilbyder meget høj kvalitet akryl glas canopies.
  • På hellweg.de er der polykarbonatkapper
  • .

Tips & TricksBecome producenter finder såkaldte kliksystemer, hvor pladerne kun er fastgjort af en klemholder. Dette sparer dig for at bore akrylglaset.
Del med venner

Forlad din kommentar