Nadstrešnica izrađena od akrilnog stakla je povoljno rješenje

Izgradnja Kada je u potrazi za savršenim materijalom za nadstrešnica stoji pokraj drveta i stakla i akrilnog stakla za izabrati iz. Ova je niskotarifna verzija u kombinaciji s konstrukcijama od nehrđajućeg čelika ili aluminija vizualno lijepa stvar.

nadstrešnica napravljena od akrilnog stakla je jednostavno i brzo priključiti

  • stabilne i otporne na udarce UV i vremenske uvjete

lagani Razne krovnih oblika

ostvarenjima iz proizvođača, od luka na prolivenu krova do krova. Kao iu drugim materijalima, dostupne su različite veličine. Boje su bistre ili zelene akrilne stakla u boji, zelene ili plave ponude.

Brown akrilno staklo je također dostupna, neki proizvođači nude posebne boje poput mora plava, tirkizna, bronce ili sunčana žuta. Tako postoji mogućnost usklađivanja tonova boja s bojom fasade.

Custom size

Standardne veličine kreću se od 75 x 125 cm do 95 x 250 cm. Dostupne su i različite snage, obično četiri ili šest milimetara. Važno je ne samo strukturna sigurnost, već i određena mjera lokalne zgrade. U suprotnom, potrebna je građevinska dozvola.

Postoje neke povoljne cijene za dobavljače

Cijena akrilnog stakla s konstrukcijom od nehrđajućeg čelika započinje na 159, - eura. Cijena varira ovisno o veličini. Krovovi su dostupni u inačici kao šuplja komora ili mrežaste ploče.

  • vordach.holzkomplett.de nudi akril staklo kao i druge materijale.
  • ziegler-metall.de nudi vrlo visoku kvalitetu akrilnih staklenih nadstrešnica.
  • Na hellweg.de postoje polikarbonatne nadstrešnice
  • .

Savjeti i trikoviBecome proizvođači pronaći takozvani klikni sustavi, u kojima su ploče priključene samo pomoću držača stezaljke. To štedi vas od bušenja akrilnog stakla.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar