En regnvann downspout hjelper i oppsamling av regnvann

A Regenwassersammmler ned rør som brukes til å drenere regnvann fra tak drenering i regn tønner og tanker. Det kan ta over funksjonen til filtrering med ekstra komponenter. Materialet som brukes er, ifølge rennen, plast eller metall.

Fra regn klaff for moderne filter

Den eldste versjonen av regnvann solfangeren er regnvann klaff. Et metallplater er tilpasset rørrørets diameter og montert i rørrøret. Hvis klaffen er stengt, går regnvannet forbi klaffen i kloakksystemet. Ved å åpne klaffen kan vannet dreneres til en regnfat og brukes til å hælde.

Rainwater harvesting

Det myke regnvannet gjør plantene i hagen alltid godt. Det beskytter også lommeboken og miljøet. Av regnvann, og utladningen gjennom nedløpsrøret lagring lett håndteres, downspout dirigerer den våte til rett sted.

En regnvannsoppsamlingsrør er tilgjengelig i forskjellige materialer, akkurat som rennene. Så det er laget av plast, sink, kobber eller metall. Vedlegget er vanligvis enkelt, ingen spesielle ferdigheter kreves.

nedpipingsfilter

Regnet bringer det godt med urenheter i renden. Løvverk, små kvist eller fuglefett er vanskelige å fjerne og forårsaker dårlig lukt. Installasjon av et filter i regnvannsrøret anbefales, det sikrer filtrering av fremmedlegemer.

Downpipes av en regnvannsamler

  • er tilgjengelige i alle vanlige diametre.
  • tjene formålet med regnvann utslipp
  • kan forsynes med en regnvann samler eller filter.

Anbefalte Internett-leverandører er

  • Bauwelt.de, butikken tilbyr et spesielt regnvannfilter.
  • Stabilo-sanitaer.de har en passende vannstandskontroller som tilbys.
  • Dachbaustoffe.de, spesialisert en mer pålitelig og raskere leverandør
  • regentonnenshop.de i system rundt oppsamling av regnvann og nedløp

gunstig i pris, er prisen på et hengerøret laget av kobber i størrelse DN 120 20, -Euro per meter, fra Aluminium er allerede tilgjengelig fra 8, - Euro. I plastisk design av meter med god 5, - Euro for et rør DN 75.

Tips og TricksBei feste av nedløpsrør i regnvann samler bør kombineres aldri plast og metall, en blanding av forskjellige metaller er ikke anbefalt. Dette kan påvirke en lynnedslag negativt.
Del med venner

Legg igjen din kommentar