En sandsten mur er normalt en tør stenmur bygning

Opførelsen af ​​bygninger lavet af massivt sandsten er ikke meget almindeligt i den centraleuropæiske klima. At opnå lovligt godkendte isoleringsværdier og den nødvendige statiske stabilitet, skal væggene være halvtreds centimeter eller tykkere. For tørre stenvægge i haven og på ejendommen er sandsten et ideelt valg.

En levende sten

Hvis du planlægger en sandsten mur, der er til at bære en anden enhed, såsom et tag eller en sten bue, anbefales et betonfundament at understøtte den statiske stabilitet og være i stand til at indføre et isoleringslag til salt.

vægt og pris

I forhold til andre sten, især i Hartenstein område vægten af ​​sandsten er lav. En kube, der vejer tyve centimeter i siden vejer mellem 15 og 18 kg. For en kvadratmeter af vægfladen skal beregnes med ca. 400 kg af sandsten, på større dybder med tilsvarende længere.

Den store mængde sandsten rundt om i verden gør det til en billig rock. Prisen på sandsten afhænger af hyppigheden af ​​forekomsten og omkostningerne ved minedrift. I princippet øger prisen specielle optiske funktioner som farvninger, f.eks. I det grønne, røde eller blå område. Ekspressive teksturer er en anden vigtig faktor.

Omkostningerne ved en sandsten væg kan opdeles ved siden af ​​den rene materiale pris fra den type forbehandling, transportomkostninger og omkostninger ved levering. Til dette formål skal der tages hensyn til imprægneringsmidler og eventuelt mørtel.

Del med venner

Forlad din kommentar