Un zid de gresie este de obicei un zid de piatra de construcție

uscată Construcția de clădiri din gresie solide nu este foarte comună în climatul Central European. Pentru a atinge valori de izolare legal aprobate și stabilitatea statică necesară, pereții trebuie să fie de cincizeci de centimetri sau mai groase. Pentru pereții de piatră uscată din grădină și pe gresia proprietății este o alegere ideală.

O piatră vie Dacă planificați un perete gresie, care este de a transporta un alt dispozitiv, cum ar fi un acoperiș sau un arc de piatră, o fundație de beton, se recomandă să sprijine stabilitatea statică și să fie capabil de a introduce un strat izolator de sare.

greutate și preț în raport cu alte roci, în special în zona Hartenstein greutatea de gresie este scăzută. Un cub cu douăzeci de centimetri dimensiune laterală cântărește 15-18 kg. Pentru un metru pătrat de suprafață a peretelui trebuie calculată cu circa 400 kg de gresie, la adâncimi mai mari, în mod corespunzător mai mult.

Cantitatea mare de gresie din lume îl face o rocă ieftină. Prețul gresiei depinde de frecvența apariției și costul exploatării miniere. În principiu, caracteristici optice speciale, cum ar fi coloranți, de exemplu, în regiunea verde, roșu sau albastru ridica prețul. Texturile expresive sunt un alt factor major.

Costul unui perete de gresie pot fi defalcate pe lângă prețul de material pur de tipul de pre-procesare, costurile de transport și costul de livrare. În acest scop, trebuie luate în considerare agenții de impregnare și eventual mortarul.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul