Un șurub nu iese

Un șurub nu se deschide. Acesta este probabil un scenariu pe care mulți meșteri și îmbunătățiri la domiciliu știu. Iată câteva sfaturi și trucuri despre cum să deșurubați un șurub care nu poate ieși.

Pregătirile atunci când un șurub nu iese

Acesta este cel mai adesea cazul șuruburilor metalice în special: ei încearcă să deșurubeze un șurub, dar acesta se așează bine în poziție. Acum aveți mai multe metode prin care pot ajuta un pic, astfel încât șurubul încă se ridică:

  • orientate
  • ciocan cu pentru îndepărtarea ruginii și / sau penetrant de căldură
  • ulei și principiul

, eventual, la rece pentru slăbirea șuruburilor

Utilizare în șuruburi cu cap hexagonal nu se termina cheie. Acestea distrug capul șurubului și îl rotește. De preferat folosiți întotdeauna piulițe de înaltă calitate și chei de inel!

Scoateți șurubul cu îndepărtarea ruginei

Removerul de rugină ar trebui să facă parte din echipamentul de bază al sculei și echipamentului auxiliar, deși șuruburile metalice sunt importante în munca dumneavoastră. Cu toate acestea, recomandăm cu tărie utilizarea unui produs de îndepărtare a ruginei cu adevărat de înaltă calitate, deci numai produse de marcă. În produsele ieftine, compoziția este adesea inferioară, iar rugina nu este rezolvată.

Utilizarea Remover Rust

De preferat spray-ul șuruburilor sau șuruburilor pe care doriți să-l slăbiți viguros cu Rust Remover cu o zi înainte și de mai multe ori. Spray cu adevărat generos, astfel încât șurubul sau șurubul "plutesc" literalmente în dispozitivul de îndepărtare a ruginei. Acest lucru asigură o cantitate suficientă de îndepărtare a ruginei care poate trece peste firul dintre piesa de lucru și șurub.

Slăbiți șurubul cu lovituri sensibile cu ciocanul

Această metodă este ideală pentru combinarea cu îndepărtarea ruginei. Scoateți capul șurubului de câteva ori cu un ciocan adecvat. În unele șuruburi și bolțuri (de exemplu, piulițele roților sau prezoane și alte șurub) este recomandabil să se stabilească în prealabil o piuliță, pentru a nu deteriora capul șurubului și, eventual, un fir proeminent al șurubului. Nu lovi prea tare, dar nu prea timid. Cursele trebuie să se potrivească întotdeauna cu dimensiunea șurubului.

Slăbiți șurubul cu căldură și posibil rece

O tehnică deosebit de eficientă pentru slăbirea șuruburilor și piulițelor este încălzită. Din păcate, acest lucru nu se poate face cu fiecare șurub sau piuliță. Pe roți, nu trebuie să faceți asta, și apoi nu dacă se pot topi părți din plastic. În plus, trebuie să vă amintiți că sinterizați practic șurubul sau piulița prin încălzire. Aceasta înseamnă că structura metalică devine poroasă și fragilă. Șuruburile puternic încălzite (care au fost recoace) nu ar trebui refolosite în nici un caz.

Încălzirea șurubului sau șurubului

Procedura obișnuită este încălzirea șurubului sau a piuliței. Apoi, instalați cheia rapid și începeți să vă răsuciți. De asemenea, este posibil să extindeți o cheie de fixare (sau un fier reversibil) cu o piuliță sau o cheie. Cu o mamă strălucitoare sau un șurub, șansele sunt foarte bune, încât pot fi rezolvate cu o putere relativ mare, dar cu toate acestea.

Combinație de căldură și rece

De asemenea, puteți încălzi mediul, adică piesa de prelucrat. Apoi, trageți rapid șurubul cu un spray rece. Dar, desigur, există riscul de a sparge anumite componente aici. Această tehnică poate fi utilizată numai în câteva cazuri. De obicei, totuși, ajută la încălzirea șurubului fără pulverizare la rece. De altfel, este util în acest caz, în afară de a rezolva șurubul sau piulița cu lovituri de ciocan.

Sfaturi și trucuriÎn cazul în care șurubul este întors rotund sau chiar sfâșiat, pot fi utilizate numai tehnici care consumă mult timp. Aici veți găsi instrucțiuni detaliate pentru un extractor de șuruburi.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul