En takvindu i et flatt tak gir den nødvendige lys

I flate tak, slik som industrihaller, verksteder eller glassflater mangler ofte den optimale dagslyset. I dette tilfellet gir takvinduer et takvindu for ønsket lysstyrke. Utallige dimensjoner i forskjellige former og laget av forskjellige materialer finnes i tilbudet fra produsenten.

En kuppel lys som et takvindu for flate tak

Den takvinduer tilbys vanligvis som takvinduer, disse er rund, rektangulær eller kvadratisk form, er kommersielt tilgjengelige. Materialet som brukes er akryl eller støtbestandig polykarbonat.

tilbehør som varme og røyk eksos, solbeskyttelse for interiør og eksteriør, plisserte persienner, insekt skjermer og elektriske og manuelle åpningssystemer tilbys også.

Moderne takvinduer for flate tak gi gode termiske isolasjonsegenskaper, en vakker utforming, eventuelt er utstyrt med regnføler og gitt en UV-motstandsdyktig lag.

I tilbudet fra produsentene finner du forskjellige takvinduer for et flatt tak.

  • runde og pyramidale kupler
  • Elektriske kupler som et tak exit
  • runde og pyramideformede akryl domer
  • Spesielle takvinduer med ventilasjon

materialer akryl eller pleksiglass gir høy lysgjennomgang og åpenhet. Den har mindre webavstand sammenlignet med polykarbonat. Polykarbonat-paneler, som også brukes for et takvindu i et flatt tak, har en bikakestruktur. Resultatet er at vurderingen er noe begrenset.

polykarbonat er meget slagfast og har gode branntekniske egenskaper, er motstandsdyktig mot støt og riper. Den kan behandles godt med en kommersiell sag, som bør være bedre igjen til en spesialist.

Utformingen bestemmer prisen på leverandører

En enkel tank kuppel er for en god 100, - Euro tilgjengelige, koster trapesformede takvinduer avhengig av størrelse på mellom 125, - og 260, - Euro, elektrisk tak utganger koste omkring 1.700, - Euro.

  • steg-platten.de tilbyr forskjellige lys kupler.
  • indulight.ch er en sveitsisk leverandør av takvinduer og takvinduer.
  • lichtkuppelshop.de har lette kupler i forskjellige størrelser i sortimentet.
tips & triks takvinduer for flate tak og ytterligere komponenter er tilgjengelig i tillegg til de ulike formene. Kontroller at lysdiffusjonene er tyverisikre.
Del med venner

Legg igjen din kommentar