En trapezformet plade med fleece tager kondens på konstruktion

trapezplader ofte anvendes på ikke-isolerede tage. Dette kan hurtigt føre til dannelse af kondens og kondensation. Med et passende beløb kan dette dryppe ned og forårsage skade. En fleece på trapeziumpanelet absorberer denne fugtighed.

temperaturforskelle producere fugt

lige i garager, haveskure, carporte eller oplagringsrum landbruget er ikke nødvendigvis en konstant temperatur er påkrævet. Der er imidlertid på grund af manglende isolation, er risikoen der er dannet af de forskellige indvendige og udvendige temperaturer kondens.

Hvis dette sker i et passende beløb, kan dette føre til skade. Tagstrukturen kan blive påvirket af rust, dyrene kan blive forstyrret, eller lagrede varer vil blive beskadiget.

Hvis du vil undgå dette, skal du vælge trapezplader, som er udstyret med en anti-kondens fleece. Denne absorberende fleece er placeret i bunden, så videre på den ikke-synlige side af arkene. En fleece anvendes sædvanligvis, før de trapezformede plader rulles ud.

Tidligere har producenterne stadig differentieret mellem vinter fleece og sommer fleece. I mellemtiden er standardiseringen blevet vedtaget, den klæbende effekt er blevet forbedret i overensstemmelse hermed.

egenskaber af et kondensationshæmmende fleece

  • uafhængig tørring ved reduceret fugtighed
  • yderligere korrosionsbeskyttelse
  • antibakterielt behandlede
  • nem rengøring ved skylning overtrækket har en ekstra lydabsorberende

billetpriser for trapezplader med fleece er i 8,05 euro, ellers mellem 13,45 og 17,80 euro pr. kvadratmeter.

  • trapezblech-muenker.com er en producent af trapezformede plader med fleece.
  • mydach24.de tilbyder trapezformede plader med fleece og giver praktiske tips.
  • På dachplattenshop24.de kan du købe trapezformede plader med fleece.
Tips & TricksVær omhyggelig ventilation af fleececoatingen, så den kan tørre af igen på grund af naturlig fordampning. Forurening af fedtstoffer, smøremidler eller skader bør undgås, således at fleece kan opfylde sin funktion.
Del med venner

Forlad din kommentar