En væg varmelegeme i bruser

energi, der var i stand til at opleve det, ønsker ikke at gå glip af det - den væg varmelegeme har bare i bad en unik oplevelse af varme på kolde dage. Hvad der skal overvejes til en vægvarme til bruseren, har vi opsummeret nedenfor for dig.

Vægvarmen er forudbestemt til badeværelse og bruser.

I grunden rummer fugtige værelser som badeværelsesvægvarmen mange fordele. Derudover er det netop her ved muren opvarmning skimmelsvamp bæredygtig og langsigtet undgås. Overhold altid

minimumskrav til væg opvarmning

Det er dog vigtigt at sikre, at der altid er den ydre væg er udstyret med væg opvarmning. Hvis der er behov væggen opvarmning i andre vægge, er altid at foretrække at være udstyret med de andre vægge til ydervæggen med en væg opvarmning af en opløsning. Hvorfor vægvarmen på ydersiden er at foretrække, du kan læse her i detaljer.

Disse krav er til installation af muren opvarmning at mødes i bruseren

Første væsentlige krav skal ses i den væg varmelegeme. I modsætning til en konventionel opvarmning (konvektiv varme) udstråles varme i vægvarmen. Dette princip kræver, at de vigtigste kriterier er opfyldt:

  • montering helst på ydervæggen
  • alternativt måneder ydre væg og forskellige indvendige vægge
  • god isolering bag muren opvarmning
  • små lagtykkelser i vægbeklædning (fliser, plastre), før de væg opvarmning

ønsker du den væg varmelegeme I brusebadet vil den anvendte mur højst sandsynligt blive flisebelagt. Vær derfor opmærksom på et højkvalitetshærdet, fleksibelt klæbemiddel. De termiske krav er høje. Fleksibelt klæbemiddel forhindrer revner og dermed indtrængning af vand i den flisebelagte væg.

forbindelse med større væg varmelegemer i bruser

Ved montering væggen opvarmning i tør konstruktion, sikre, at disse anordninger er egnede til tørring af et vådrum. Hvis der skal monteres flere vægge omkring brusebadet eller i badeværelset generelt med vægopvarmning, skal de enkelte varmeelementer hver især forbindes som et enkelt kredsløb. Forbindelsen selv er dernæst lavet via en distributør, som alle kredsløb er forbundet i serie og kan også slås fra individuelt.

Tips og tricks Tilslutning af individuelle kredsløb til vægopvarmning via en distributør giver nogle vigtige fordele. For eksempel er udluftningen af ​​vægopvarmning meget lettere via en fordeler, der er arrangeret som beskrevet.
Del med venner

Forlad din kommentar