Varm oppvarming i dusjen

De som allerede har opplevd det, vil ikke gjøre det utenpå - veggvarmesystemet gir en unik opplevelse av varme på kalde dager, spesielt i dusjen. Hva må vurderes for en veggoppvarming for dusjen, har vi oppsummert nedenfor for deg.

Veggvarmen er forutbestemt for baderom og dusj

I utgangspunktet tilbyr fuktige rom som badveggoppvarming mange fordeler. I tillegg er det nettopp her ved veggen oppvarming mugg bærekraftig og langsiktig unngås.

Det er viktig å observere minimumskravene til veggvarme

Det er imidlertid viktig å sørge for at ytterveggen alltid er utstyrt med veggoppvarming. Hvis veggvarmen på andre vegger er nødvendig, må det alltid foretrekkes en løsning, der andre vegger er utstyrt i tillegg til ytterveggen med veggoppvarming. Hvorfor veggvarmen på ytterveggen er å foretrekke, du kan lese her i detalj.

Disse kravene må også oppfylles i dusjen når du installerer veggvarmen

Først og fremst må grunnleggende krav tas i betraktning for veggoppvarming. I kontrast til en konvensjonell oppvarming (konvektiv varme) utstråles varmen i veggvarmen. Dette prinsippet krever at viktige kriterier er oppfylt:

  • monterings helst på ytterveggen
  • alternativt måneder ytre vegg og diverse innvendige vegger
  • god isolasjon bak vegg oppvarming
  • små lagtykkelser i tapeter (fliser, plaster) før veggen oppvarming

ønsker du veggovn I dusjen vil den brukte veggen trolig bli flislagt. Vær derfor oppmerksom på et herdet, fleksibelt lim av høy kvalitet. De termiske kravene er høye. Fleksibelt klebemiddel forhindrer sprekker og dermed inntrengning av vann inn i flisen.

forbindelse med større veggen ovner i dusjen

Ved montering av vegg oppvarming i tørr konstruksjon, sikrer at disse enhetene er egnet for tørking av et fuktig rom. Hvis flere vegger skal monteres rundt dusjen eller på badet generelt med veggoppvarming, bør de enkelte varmeelementene hver kobles til som en enkelt krets. Tilkoblingen i seg selv blir da gjort via en distributør som alle kretsene er koblet til i serie og kan også slås av individuelt.

Tips og triks Tilkobling av individuelle kretser for veggoppvarming via en distributør gir noen viktige fordeler. For eksempel er ventilasjon av veggen oppvarming mye lettere via en distributør arrangert som beskrevet.
Del med venner

Legg igjen din kommentar