En vägg till vägg handfat med eller utan vägganslutning

Inredning är attraktiv. Masonry tvättställ kan användas. Ofta är handfat och omgivande väggar direkt anslutna. Intressanta designalternativ är resultatet av temporär kakel. Väggar är ett medium till långtidsfartyg, varför framåtblickande planering är viktig.

Individuell rumsanpassning

Tvättväggens vägg är inte bara ett visuellt tilltalande alternativ, men framförallt kan den göra bra bruk av enskilda byggnadsförhållanden. Speciellt i små badrum utnyttjas utrymmet optimalt av dimensionellt noggranna väggar. I nischer eller hörn lämnas inget utrymme av prefabricerade mönster som inte exakt är i skala.

För väggarna behöver den omgivande murens mur inte nödvändigtvis anslutas till tvättstället. Emellertid är kontinuerliga och murverkskonstruktioner vanligtvis önskvärda av estetiska skäl. Till exempel kan plattor eller klinker vara bra kombinerade eller fortsätta på de omgivande väggarna och fåfänga.

Öppna betong och sten utseende

I modern, nykter och objektiv inredning är en betong, sten eller cementdekoration ofta en specifik önskan. För den här stilen möjliggör självtillverkade betongplattor idealisk toppning av murverk.

Självkonstruktionen av en fåfängningsenhet minskar i murverkvarianter på en finér på framsidan. Muren bär dörr gångjärn eller gångjärn gångjärn. Tillgången till alla tekniska anslutningar måste övervägas. En vägg på framsidan med reducerade öppningar rekommenderas inte.

Aids måste vara vattentät

Betong, mat, murbruk och cement är porösa byggmaterial. I olika kompositioner utvecklar blandningarna olika egenskaper som inte är alla lämpliga för en fåfänga. Lämpliga material är blandningsförhållanden som leder till lägsta möjliga porositet och har högsta möjliga motståndskraft mot fukt, fukt och värme.

Anslutningarna får inte vara inbyggda och ska alltid vara lediga. När dimensionerna bestäms måste generösa toleranser tillhandahållas vid väggning av funktionella komponenter. Den självbyggda tvättstället med murverk korrigeras senare endast för konsumtion. Därför bör också framtida utveckling, som förändringar eller tillväxt av användare och leasing- eller försäljningsintentioner beaktas.

De framtida förändringarna kan exempelvis innefatta den efterföljande anslutningen av en tvättmaskin till tvättstället. Motsvarande kabelkanaler bör redan förberedas.

Tips och tricks När du planerar din "murverk", var försiktig så att du inte skapar boskap för vattenloggning. Om det behövs, kolla med en professionell mason för orsaker till utsläpp.
Dela med vänner

Lämna din kommentar