En vegg-til-vegg servant med eller uten veggtilkobling

Interiørdesign er attraktivt. Masonry servanter kan brukes. Ofte er servant og omliggende vegger direkte forbundet. Interessante designalternativer skyldes overgangsflislegging. Vegger er et medium til langtidsfartøy, og derfor er fremtidsplanlegging viktig.

Individuell romtilpasning

Vasken på en servant er ikke bare et visuelt tiltalende alternativ, men fremfor alt kan den gjøre bruk av individuelle byggevilkår. Spesielt i små bad, er plassen optimal utnyttet av dimensjonalt nøyaktige vegger. I nisjer eller hjørner blir ingen plass gitt av prefabrikkerte konstruksjoner som ikke er nøyaktig i målestokk.

For veggene må veggmuren ikke nødvendigvis kobles til servant. Imidlertid er kontinuerlige og murverk fortsatte konstruksjoner vanligvis ønskelige av estetiske årsaker. For eksempel kan fliser eller klinker godt kombineres eller fortsettes på de omkringliggende veggene og forfengelighet.

Åpen betong og stein utseende

I moderne, edru og objektiv interiørdesign er en betong, stein eller sementdekorasjon ofte et bestemt ønske. For denne stilen gjør det selvlagde betongplater ideell topping av murverk.

Selvkonstruksjonen av en servantskap reduserer i murverkvarianter på en finér fra fronten. Murverket har dørhengsler eller hengslede hengsler. Tilgangen til alle tekniske tilkoblinger må vurderes. En vegg på forsiden med reduserte åpninger anbefales ikke.

Aids må være vanntett

Betong, mat, mørtel og sement er porøse byggematerialer. I forskjellige sammensetninger utvikler blandingene forskjellige egenskaper som ikke er alle egnet for en forfengelighet. Egnede materialer er blandingsforhold som fører til lavest mulig porøsitet og har høyest mulig motstand mot fuktighet, fuktighet og varme.

Tilkoblinger må ikke være innfestet og skal alltid være ledige. Når dimensjonene bestemmes, må det gis sjenerøse toleranser når de murer funksjonelle komponenter. Den selvoppbygde servant med murverk blir senere rettet inn forbruket. Derfor bør fremtidige utviklinger som forandringer eller vekst av brukere og leasing- eller salgsintensjoner også vurderes.

De fremtidige endringene kan for eksempel omfatte den etterfølgende tilkoblingen av en vaskemaskin til servant. Tilsvarende kabelkanaler bør allerede utarbeides.

Tips og triks Når du planlegger din "mur", vær forsiktig så du ikke lager reder for vannlogging. Hvis nødvendig, sjekk med en profesjonell murer for årsaker til utløp.
Del med venner

Legg igjen din kommentar