En hvit sofa lær sofa forsiktig ren

Bolig Selv om det ikke understreke produsenter og distributører, er kjøp av en hvit sofa lær modig og ikke uten risiko. Topplaget er laget av plast som er følsomt for oppløsning av biologiske og kjemiske stoffer. Ved rengjøring er omfanget av hjelpemidler og sjansene for suksess begrenset.

rensevirkning og materialbeskyttelse balanse

Fordelen av et hvitt kunstlær sofaer overfor en variant av ekte lær er den avtettede overflate. Typiske kanter på grunn av vann eller andre væsker kan ikke oppstå. Imidlertid er flekker og spor av slitasje som er avsatt på overflaten lett synlige og raskt forstyrrende.

Når rengjøringen er den største utfordringen, oppløses lett vedheftende beskyttende filmer med god aggressivitet, uten å angripe plast under. Det er i utgangspunktet stengt følgende ingredienser:

  • løsningsmidler
  • surfaktanter alkaliske såper og alkalier
  • slipepartikler Fatty renere

Rask reaksjon og mulig vaskemiddel

Den pleie og rengjøring skal kjennetegnes primært ved forebygging og hurtighet. Hvite flater er naturlig ekstremt følsomme. Når forurensning oppstår, er et raskt svar ofte nøkkelen til suksess.

Fuktige og flytende fremmede stoffer skal absorberes umiddelbart. Tørkingen med en fuktig klut fjerner selv i den fine strukturen av overfladestoffene. Mørke flekker og flekker fra tørr smuss kan behandles ved hjelp av:

  • vann-oppløsning med overflateaktivt middel vaskemiddel
  • plast renere
  • servietter

vann med nøytral såpe

utføre grundig preliminær rensing på hvite flater raskt danne spor av distribuert smuss. Disse sporene kan mates av urenheter seg selv eller andre store fremmede stoffer tilstede. Som et første forberedende skritt må fjernes ved en løs generell tørke den usynlige overflatefilmen av smuss og støv før intens enkeltsted rengjøringen utføres.

Ved bruk av re-inking verktøy som kunstig lær maling penner, bør støt tester utføres på skjulte test overflater. Noen fargestoffer kan kombineres med rensemidler for å lage en slags blanding av mellomfarging, rengjøring og dispensering. Dette kan gi det ønskede optiske resultatet selv uten en følgelig renhet.

Tips og triksMer viktig enn med andre farger, er din hvite imitasjonslæresofa forseglet regelmessig i henhold til produsentens instruksjoner.
Del med venner

Legg igjen din kommentar