En vindmølle til et enfamiliehus

I tider med stigende energipriser bliver alternative energier stadig vigtigere på grund af deres effektivitet og miljøvenlighed. I denne artikel lærer du, hvad du bør overveje i en vindmølle til dit hjem og hvilke fordele det giver. Hvorfor en vindmølle? Das Den grønne samvittighed og det dermed forbundne sociale ansvar er også en afgørende grund for mange ejere af et familiehus at vælge en vindmølle. Du kunne næppe signalere til dine medmennesker at du værdsætter bæredygtig energiproduktion.

Ulemperne: afhængighed og strenge regler

Så stærk som argumenterne for en privat vindmølle er der også ulemper som afhængigheden af ​​vinden. Hvis der er lidt eller ingen vind, forsvinder glæden hurtigt. Tilføje dertil reglerne for dit samfund: Mens private vindmøller ikke er tilladt på nogle steder, er der begrænsninger i størrelse og ydeevne i de andre regioner.

Lave anskaffelsesomkostninger

Hvis du vælger en vindmølle, er investeringen generelt ikke så høj som for andre systemer, såsom et solcelleanlæg. På trods af prisforskelle er priser fra 3000 euro sædvanlige, varierende med ydeevne og kvalitet.

Hvis du bor i et gunstigt område for vindmøller, er denne pris ofte tilbagetrukket hurtigt.

Hvilke tjenester er sædvanlige?
Normale småkraftværker til enfamiliehuse gennemsnitligt ca. 5 kW. På trods af statsstøtte og et løbende gebyr på 9,1 cent pr. KW solgt, anbefales det stærkt at bruge strømmen selv. På denne måde sparer du mest elektricitet, fordi du sparer en stor del af den dyre el-strøm.

Som du kan se, giver vindmøller til dit enfamiliehus mange fordele og kan yde et væsentligt bidrag til at øge effektiviteten af ​​dit hjem. Men de er stærkt afhængige af klimaforholdene i dit miljø og får i nogle områder ingen planlægningstilladelse.

Tips & TricksSpecify kvalitet, når du vælger din private vindmølle. Dyrere og højere kvalitetsmodeller opnår ikke kun længere levetid end billige varianter, men sikrer også bedre glathed og nøjagtighed.

Del med venner

Forlad din kommentar