Un film de fereastră nu durează

Întotdeauna se întâmplă să avem întrebări despre ghiduri și produse. De asemenea, pentru a filmează ferestre. Una dintre cele mai frecvente întrebări este atunci că filmul de fereastră nu durează. În mare măsură, problema este rezolvată rapid. Pentru a vă ajuta mai ușor, am compilat mai jos informații despre ceea ce puteți face dacă un film de fereastră nu durează.

Nu fiecare film fereastră vrea să rămână la prima încercare de asamblare

Ferestrele de film sunt în vogă, și, în principiu, de zeci de ani. Acestea pot fi adesea filme de intimitate, cum ar fi sticla matlasata sau filme decorative. Dar dacă doriți să atașați filmul de fereastră achiziționat, se întâmplă întotdeauna că acest lucru este primul. Dacă părăsim încăperea și ne întoarcem doar puțin mai târziu, este posibil ca foaia bine atașată să fie reluată dintr-o dată.

Ce tip de folie de geam nu aderă?

Pentru a determina unde problema este că filmul de fereastră nu se află, trebuie mai întâi clarificat tipul de film de fereastră. Aici, două produse fundamental diferite se disting si anume:

  • auto-adezivă folie fereastră, folia fereastra statică

Filmul window autocolantă nu deține

Folia fereastra autocolantă este montată în mod convențional, astfel încât suprafața de sticlă este pulverizată în prealabil cu apă. Cu toate acestea, aceste folii de ferestre nu trebuie neapărat să fie ude. Puteți lipi de asemenea foliile de ferestre autoadezive uscate.

Dacă filmul nu durează, poate avea mai multe cauze. Ori nu ați curățat corect sticla sau nu este apă pură pe care ați pulverizat-o când montați filmul. Deoarece nu rareori, suprafețele de sticlă nu sunt vizibil contaminate cu grăsime sau nicotină. Praful se poate odihni și pe suprafața ferestrei și poate mări problema.

Ștergeți întotdeauna suprafața de sticlă cu un detergent de sticlă înainte

Prin urmare, suprafața de sticlă este curățată cu un detergent de sticlă disponibil în comerț. Curățați cu ușurință fereastra chiar și în colțuri. Poate fi murdăria din cauza insectelor sau a altor particule. Acestea pot fi îndepărtate cu un răzuitor, așa cum este folosit pentru panourile din sticlă ceramică.

După aceea, discul trebuie clătit bine cu apă curată. Deoarece va trebui să uscați fereastra oricum, poate că suprafața de sticlă se poate usca în aer. Acest lucru va asigura că orice alcool din filtru se evaporă.

În cazul în care agentul de curățare a sticlei sau alt agent de curățare chimică se află încă pe geam, se poate întâmpla și ca folia de fereastră să nu se mențină. În acest context, rețineți că curățarea de sticlă este de asemenea folosită pentru a îndepărta un film de fereastră.

Filmul static fereastră nu durează

Este mai frecvent pentru un film static fereastra să nu dureze. Din nou, suprafața ferestrei trebuie să fie absolut curată și fără grăsimi. Pe suprafețe netede de sticlă, folia de fereastră statică nu se află adesea deoarece filmul de protecție din spate nu este îndepărtat. Poate chiar să se întâmple ca folia de fereastră, inclusiv folia de suport, să fie atât de subțire încât să fie exclusă o folie protectoare. Adesea, nu se poate recunoaște cu ochiul liber că acestea sunt două diapozitive.

fereastră de film static pe

de sticlă cu textură Pe o suprafață de sticlă în mod clar structurată (cu numeroase creșteri), filmul static fereastră, de asemenea, este dificil de a obține suficient spațiu pentru a adera. Filmele adezive sunt adesea mai potrivite aici, dar sunt greu de îndepărtat.

Sfaturi și trucuriPentru filmul cu geamuri, atât atașamentul cât și detașamentul funcționează în orice moment, recomandăm de asemenea produse de înaltă calitate. Foliile autoadezive D-C-Fix sunt o astfel de posibilitate. Aici vă vom arăta cum să atașați un film de fereastră D-C-Fix.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul