En rystende og ujævn poolbord kan repareres

Housing Det robuste design et poolbord til skade af chassiset, rammen og bander er godt beskyttet. Til reparation er normalt filten, hullerne i poolen eller Karambolagetisch, skrueforbindelser eller samlingerne mellem samme kamp plader. En reparation skal altid foretages af to personer.

grænser for repareres

I tilfælde af skader på ret skal først etableres uomtvistelig, hvad enten det er et drev mislykkes eller nedbrydes fælles fyld. Frakturer, revner og / eller huller i skiferet tvinger en udveksling. En reparation ved påfyldning og slibning af de beskadigede områder kan kun tjene som midlertidig.

En snavset eller beskadiget filt klud kan repareres ved at tilpasse poolbordet. Men nok for de fleste billardborde løftes båndspejlet. En komplet eller længere adskillelse af poolbordet er ikke påkrævet.

Reservedele og tilbehør

Forhandlere tilbyder en lang række reservedele og tilbehør til reparation. Klassiske hjælpere, som også tillader forbedre og restaurere en gammel tabel er:

  • forbinder bolte
  • hul krave (lommer)
  • hul netværk
  • tapestrimler
  • band gummi
  • følte klud
  • tape mærker (ruder)
  • metalbeslag til ydre bånd kanter og hjørner
  • Justerbare fødder

til bordben Til reparation bæltestrimlerne og erstatning og fornyelse af gummipuder ikke nødvendige for at fjerne den filtdug af bordet. De indvendige bånd er dækket af deres egne filspor.

Oprettelse nye indstillingsmuligheder Eftermontering af bordbenene med justerbare fødder kan laves ud i løbet af en reparation. Ud over de justeringsskruer, der er placeret under pladen eller i båndene, giver fødderne en udvidet mulighed for at justere poolbordet. Denne løsning kan bøje slidte eller stive justeringsskruer og gevind. kan fjernes

Under strimmelspejlet, såsom en ramme eller i forskellige dele af brættet og underkonstruktionen ifølge skruen løsner, er farvebånd strimler ofte limet. Ved opvarmning af rillen med en hårtørrer, kan de indsatte profiler eller trækåger løsnes.

Tips & tricks Bemærk de tilgængelige montering stilarter og fikseringer på hver demontering trin. Reparationen er altid en rekapitulation af demontering i modsat retning. Som en hjælp kan du tage billeder efter hvert enkelt trin, som du kan bruge som en "guide" ved fastsættelse.
Del med venner

Forlad din kommentar