En tre inngangsdør baldakin beskytter huset

Husk å kjøpe en baldakin for inngangsdøren, hvis du må vente utenfor inngangsdøren i regnet eller i sterke vind. Det er mange muligheter for vind- og værbeskyttelse, tre er et billig alternativ.

Bredt valg

Tre, rustfritt stål med plexiglas eller laminert glass, aluminium eller til og med kobbertak er tilgjengelig. Mens tre- og plastkapslene er rimelige, kan prisen for et solidt metalltak være litt høyere.

Selv om det kostbare alternativet tre krever en viss forsiktighet, er det mulig med et tak på taket. Du kan velge mellom sal, hengekøye, konsoll eller tonneau tak. Takene tilbys med forskjellige takhøyder.

Det er en enkel løsning å dekke med metallplater eller bitumenbjelker. Tre kan også dekkes med virkelige takfliser, og dermed skape et spesielt utseende. Ytterligere støtte og sikkerhet leveres av skrue på støtter med sideposter. Regnavløpskanaler sørger for riktig drenering.

Den naturlige materialet tre

  • er holdbart
  • gir stabilitet
  • skaper et attraktivt utseende
  • krever regelmessig omsorg

Kvaliteten og materialet bestemmer prisen

Billige canopies for inngangsdøren er allerede 99, -. DIY-sett i høy kvalitet er tilgjengelig fra 250, - Euro. Tilpassede produkter er tilsvarende dyrere. Lagt til dette er dekselet materiale.

  • vorach.holzkomplett.de har baldakiner for inngangsdøren av tre i settet som tilbys. -Holz-haus.de har tre tak i forskjellige former i sortimentet.
  • På vordach-shop.de er prisene tilgjengelig på forespørsel.
  • Tips og triks En tredør er en kostnadseffektiv variant for vind- og værbeskyttelse. Hvis du vil spare penger, få et komplett sett, som er enkelt å installere og inneholder vanligvis monteringsmaterialet.
Del med venner

Legg igjen din kommentar