Ifølge personlig smag: Bland vægmaling

Ikke alle tør at blande deres egen vægmaling. For at gøre en stor spand af maling specielt med farvning i din egen ønskede farve kræver det helt sikkert en vis tålmodighed og en masse farvefølsomhed. Heldigvis tilbyder mange DIY butikker i dag en såkaldt farveblandingstjeneste, der gør tingene meget lettere. M Mix vægmaling: hvordan virker det?

Det er i grunden nemt at blande en flot vægfarve. Først og fremmest har du brug for en præcis ide om, hvordan den ønskede farve skal se ud. Heldigvis behøver du ikke beskrive det ud af dit sind!

På hardwareforretningen vil du blive præsenteret med farvekort med tusindvis af smukke nuancer, der vil fungere som en skabelon. Vælg den lyd der passer dig bedst - og blandemaskinen starter.

Resultatet er normalt meget nøjagtigt på grund af maskinproduktionen. Lad dig ikke blive overrasket, hvis den flydende farve ser lidt anderledes ud end du ville forestille dig, at den vil ændre sig i løbet af tørringsprocessen.

Hvad er omkostningerne ved blanding af vægmaling?

Generelt skal du betale et tillæg for blandingsprocessen, som er baseret på mængden af ​​farve. For de fleste hardwareforretninger starter minimumsmængden med en 2,5-liters spand, men du kan også få en stor 10-liters spand klar.

Det er bedst at bede om de respektive omkostninger direkte fra din DIY butik, fordi de ikke altid er de samme. Og hvis du ikke er sikker på, om din nærmeste forhandler rent faktisk har en blandemaskine, skal du ringe kort før dit besøg.

Alternativ: Køb færdigblandede væg maling

Men i større hardware butikker og især hos specialforhandlere vil du også få færdige vægmaling, der passer til din smag. Naturligvis er valget noget begrænset i dette tilfælde, men det kan være muligt at spare omkostninger.

Tips & TricksSe en færdigmuren vægfarve, der kommer så tæt som muligt på dine ideer. Få den rigtige rørfarvefarve og skift den lidt, indtil den passer.

Del med venner

Forlad din kommentar