Akrylmaling ikke dekker

Som det er med de fleste akrylmaling til vann utvannet farger, kan det være at den anvendte akrylmaling ikke dekker. Da er du åpen for ulike muligheter. I følgende guide, har vi oppsummert hva du kan gjøre hvis akrylmaling ikke dekker.

I lang tid bare kunstnerfarger, i dag en rekke applikasjoner

De første akrylmalinger ble tilbudt i 1940 som artist farger. Frem til i dag er det. I mange tiår var det også den eneste omfang siden akryl maling er relativt dyrt. Økt miljøbevissthet, er det først og fremst hvorfor akryl nyte en slik betydning i dag.

akrylmaling er ekstremt allsidig

I tillegg er det imidlertid særlig lavere toksisitet av akryl maling enn andre farger. Selv på huden kommer akrylmaling som Body Paint brukt. Biler er bare malt det, Kindermalfarben består av akrylmaling. , Kan også bruke akrylmaling på annen måte allsidig:

  • innsiden og utsiden
  • akrylmaling på betong
  • akrylmaling på glass, tre, metall
  • på radiatorer og ellers, hvor varmebestandig farge er viktig
  • akrylmaling på plast og til og med på Styrofoam (polystyren)

Når akrylmaling dekker ikke

som så ofte er Autolackierung igjen et godt eksempel på hva du skal gjøre hvis akrylmaling ikke dekker. Spesielt med metallfinish av biler som ofte skjer fordi pigmentene påvirke åpenhet. Det er også grunnen til at metallfinish er ofte dyrere: er må brukes i flere trinn enn vanlige farger.

akrylmaling kan påføres flere lag

For de fleste programmer der du bruker akryl farger, betyr det ikke oppfører seg annerledes. Du kommer til å dekke akrylfarger ved å påføre fargen i flere trinn i rekkefølge. Her kan allerede tørket det første laget akrylmaling. Strukturen av molekylene akryl bindemiddel, bindemidlet, vil det ikke være noen sprekker likevel sprette. Med andre ord, kan du også bruke som en primer, akrylmaling.

Andre metoder slik at akrylmaling dekker

Dette er hovedsakelig brukt i mange kunstneriske felt som dette. men man kan også ha et lag av akryl bindemiddel (akrylharpiks) eller Gesso anvendelse. Andre områder du kan komme tilbake før grunning. Enten en nøytral, er at det meste hvit akrylmaling eller noe annet produkt som er kompatibel med akrylmaling.

akrylmaling som primer og toppstrøk i ett produkt

Mange akryl maling og akryl maling er også tilgjengelig under spesiell forutsetning at de kan brukes som en primer og deretter male farge flat. Men bør du selvsagt alltid være på høyere kostnader for akryl klare.

Tips & TricksEin spesielt knep kan brukes til å øke tettheten. Den faghandels tilbyr spesielt for akryl maling og akryl bindemiddel, så akryl harpiks på. Som nevnt tidligere, kan du bruke disse akryl bindemiddel som primer. La tørke akryl bindemiddel der.

I tillegg, men du kan bli tykkere med akryl og akrylmaling selv. Dette er imidlertid tilrådelig bare i kunst og små arbeidsstykker. Store områder bør grunnes ellers på grunn av høyere kostnader for akrylfarger når det er påregnelig at fargen er ikke lett å dekke.

Del med venner

Legg igjen din kommentar