Akrylmaling til beton

I mange anvendelser opfylder akrylmaling næsten alle krav. I modsætning hertil er akryl den optimale farve til beton. Hvorfor acrylmaling er så velegnet til beton, hvad du skal være opmærksom på og instruktioner til maling akrylmaling på beton er angivet nedenfor.

akrylmaling, den alsidige farve

Selvom akrylmaling blev udviklet i 1930'erne og har været markedsført siden 1940'erne, var hun i stand til at sejre bredt indtil slutningen af ​​det 20. århundrede. I mellemtiden er der akryl maling og overfladebehandling til alle tænkelige anvendelser:

  • som Kindermalfarbe
  • til forskellige materialer såsom glas, træ, metal, plast
  • indendørs og udendørs
  • som en glasur, end lag konventionel farve til fyldning af en viskos masse
  • (for kunstnere fra lærredsmaler til bodypainter)

Akrylmalingens kvalitet og egenskaber

Den alsidighed er enorm. Anvendelsen af ​​akrylmaling afhænger dog især af det pågældende produkts kvalitet og egenskaber. Imidlertid fører høj kvalitet og kontrollerede egenskaber til en relativt høj pris for akrylmaling. Det afgørende punkt, hvorfor akrylmaling var i stand til at hævde sig selv, er dens bæredygtige anvendelse.

acrylmaling er ikke særligt resistente over for mekanisk

Toksiciteten af ​​akryl maling end andre malinger og belægninger tillader også anvendelse som Kindermalfarbe. I bilindustrien er det den afgørende årsag i forhold til de tidligere anvendte syntetiske harpiks maling.
Der er dog en særlig ulempe overalt: Akrylmaling er ikke særlig resistent mekanisk. Derfor skal belastede overflader forsegles med et beskyttende klart lag med syntetisk harpiks maling.

Til beton er akrylmaling bedre end noget andet produkt. I tilfælde af beton har akrylmaling alle fordelene. Derudover er der egenskaber, der er særligt velegnede til beton. For eksempel fortyndes akrylmaling med vand. Efter hærdning og tørring er akrylmaling imidlertid uigennemtrængelig for vand og kan ikke længere blødgøres eller fjernes med vand.

Fordelene ved akrylmaling på beton

Denne belægning betyder vejrbestandighed, vand kan ikke længere nå betonen. Som følge heraf kan kontakt med luftkuldioxid ikke længere forekomme, og kulsyreforebyggelse forhindres. Som en vandfortyndet maling trænger akrylmaling effektivt ind i betonens porer og forsegler den. Således er betonen ekstremt godt beskyttet mod vejrtrækning. Akrylmaling beskytter betonen og sikrer en lang levetid.

Ikke på hver væg akrylmaling bør anvendes

Ud overbevise lige akryl med en bestemt farve dybde og glans. Hvorvidt solen skinner eller betonens facade er våd med regn, er akrylmaling altid farvestof. På grund af ovenstående egenskaber må der dog ikke anvendes akrylmaling overalt. Hvor en væg eller væg skal være permeabel, dvs. dampgennemtrængelig, anbefales det stærkt at bruge akrylmaling.

trin guide til coating af acrylmaling til beton

    • vand acrylmaling
    • værktøj såsom valser og børster stige eller stillads

1. Fremstilling Som enhver anden væg eller facade og betonen først skal fremstilles. Moss og andre rester skal fjernes rent. En dampstråle er særlig egnet til dette. Skader skal repareres.

Desuden skal den nu våde betonvæg eller facade tørre helt. Hvis det regner, må det ikke have regnet i mindst 5 til 10 timer før maling. Selv efter fjernelse af akryl maling på betonen, bør det ikke regne i mindst 5 til 10 timer, så malingen har tid nok til at tørre.

2. Forbered akrylmaling

Akrylmaling fortyndes nu med vand og omrøres godt. De fleste producenter anbefaler en fortynding på omkring 10 procent, men op til 20 procent kan være ret almindeligt. St 3. Maling af betonen

Nu beton er malet som enhver facade. For at dække farven kræves mindst to operationer. Malingen stryges i klosteret, som først over og derefter fra top til bund eller omvendt.

4. Efter tørring

Facaden er nu effektivt beskyttet mod vejrtrækning. Snavs kan let vaskes, da maling er uigennemtrængelig for vand.

Tips og tricks Små skader i beton kan repareres godt med akrylmaling. Til dette fortykkes acrylmaling med acrylbindemiddel, indtil der er en viskøs eller viskøs masse. Dette kan spatuleres perfekt. Efter tørring kan den derefter slettes uden problemer. Æg og lav kan næppe vokse på betonen længere. Så du beskytter ikke kun en konkret facade effektivt, men minimerer også vedligeholdelsesindsatsen betydeligt og opretholder farveglans over en lang periode.

Del med venner

Forlad din kommentar