Pregled limova krovova Cijene

Krovovi se mogu sastojati od različitih vrsta metala i imaju mnogo različitih profila. Osim toga, postoje pojedinačni i multi-shell proizvodi za kupnju, po promjenjivim cijenama. Mi vam dajemo pregled. Cijene Faktori cijene

Pocinčani čelični profili i visokokvalitetni premazi imaju svoju cijenu, kao i estetsku površinsku konstrukciju. Ako vaš krovni krov treba zadovoljavati visoke zahtjeve u krovnoj i fasadnoj konstrukciji, kako bi zadržao odgovarajuće dugo, tada biste trebali ulagati u visoku kvalitetu.

Ako odaberete tanak, jednokrilni limni krov, morate staviti uske letvice ispod nje, tako da se metal ne deformira. Dakle, nadoknadili ste nisku cijenu listova tako što ćete morati kupiti više drva.

Tin krovovi cijene betona

Pocinčane pločaste čelične posude u različitim bojama posebno su povoljne, već su dostupne od oko 20 eura po kvadratnom metru.

  • Često korišteni listovi titana od cinka koštaju se dvaput, ali imaju osobito dug život.
  • Krovni krov od eloksiranog aluminija u boji obično ne košta manje od 25 eura po četvornom metru. Standardne pocinčane limene ploče košta oko 35 eura po kvadratnom metru.
  • Bakar je vrlo izdržljiv, ali cijena bakra je relativno visoka. Cijene bakrenih limova trenutno iznose oko 100 eura po četvornom metru.
  • Sve cijene uključuju materijalne troškove i radno vrijeme za pričvršćivanje odgovarajućeg metalnog krova na već postojeće letvice ili oplate.
  • Dodatni rad za montažu na krovnim pločama

Za krovni lim koji trebate ili letvice ili drvene oplate, koja nije uključena u gornju cijenu. Troškovi za sve krovne prozore se dodaju do ukupne cijene.

Također imajte na umu da se rubovi ne izračunavaju kao bočni završetak površina krova. Drenažni sustav za kositrački krov pomaže spriječiti oštećenje vode: važna investicija koja u početku uzrokuje dodatne troškove.

primjer projekta: troškovi 70 četvornih metara krova je izrađen od titana cink lima

Veliki skladištenje prolio da bi dobili novi krov od titana cink lima. U ovom slučaju letvice koštaju 25 EUR po m², krovni krov 28 EUR po m2. Obje cijene već uključuju plaću obrtnika.

troškova Pregled

Cijena letvice
1960 150 EUR zone izlijetanja
krov drenaža
450 EUR Ukupna ne kupuju 1.750 eura
limeni krov 4310 eura
limeni krov previše jeftini!Ponekad postoje limeni krov nudi već za 1,99 EUR po metru kvadratnom - ova cijena je oko ukinuti cijene: U većini slučajeva to je u takvoj „jeftino” za kvalitetu prilično lošem. Zaštita od korozije i otpornost na vremenske uvjete nude samo visoko kvalitetne listove!

Savjeti i trikoviTakovi krovova u izgledu crijepa izgledaju jako nalik pravi krovni krov. Posebno za krovove, koji imaju prenisku tendenciju pokrivanja ciglama, nudi se ova alternativa!

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar