Et skap bakre veggfeste

Bor På de fleste skap er frest av produsenten en avtrappet omkretsspor i den bakre skapstammen. Skapets bakvegg er satt inn og festet med små pinte negler. For antikke og massive skap, festes bakveggen ofte inn i den overordnede strukturen. Elementene settes inn i plug-in sporene.

Konstruksjon og festemetode

De fleste bakveggene i skapet er laget av tynne plater, hovedsakelig av pressede trefibre. Siden garderobene bare virker lite kraft på innsiden av bakveggen, er det en liten feste med små pinsegler. Når du fjerner et bakpanel, er det viktig at nagelhullene ikke rives. Material Materialet i en bakvegg er bare noen få millimeter tykk for vanlige møbler. De ensidige belagte panelene har en tendens til å rive ut raskt. Siden de blir spikret tilbake på de samme stedene i det nye vedlegget, sliter de etter noen demontering til ubrukeligheten. Einsetzen Sette inn et nytt bakpanel

Generelt er det ikke nødvendig å lime skapets bakvegger, da demontering krever ellers et nytt bakpanel. Når et skap bakveggen styrkes og forbedres, er en støtteramme på innsiden av kabinettet anbefales:

1. Old bakplan Fjern

2. trelister periferisk satt på kabinettet innsidene (lim, spiker eller skruer)

tredje avstand mellom strimlene til endene av Skap bør samsvare med styrken til den nye bakveggen. Resultatet er en flush kabinett bakre
Design og paneling
Hvis den bakre veggen skal forskjønnet, fordi det blir sett på som en romdeler, redigering i den fikserte tilstand er tilrådelig.

Når du maler eller vegger, er baksiden jevnt redesignet opp til hjørnekanten. Når du klær med stoff, er stoffet strukket eller limt foran hele bakveggen.

Antikke og massive skapmøbler

Antikke og høykvalitets massivt tre skap har en rekke plug-in mekanismer for å feste et bakpanel. De fleste platene er laget av ekte tre som kan krype. Ved fjerning og oppbevaring må det sikres at platene lagres tørt og liggende som mulig.

Tips og triks Hvis du ønsker å få mer støtte stabilitet og motstandsdyktighet til skapet bakre veggen, kan du bruke metallbrakett fra innsiden som en ekstra vedlegg.

Del med venner

Legg igjen din kommentar