Podrum dehumidification - Zdravlje za cijelu kuću

Cijela zgrada pati pod vlažnim podrumom i može biti oštećena. Zbog vlažnog mirisa u podrumu i konstantne opasnosti od plijesni, ne možete koristiti podrum, sve dok je vlažan.

Postupno eliminirati zlo

Prvo, trebali biste provjeriti da li je stvarna šteta uzrokovana curenje cijevi ili slično. Kada se radi o prodornoj vodi izvana, naravno, i podrum i podrumi moraju biti opsežno obnovljeni izvana.

Ako je oštećenje uzrokovano neispravnim ili nestručnim prozračivanjem, najprije morate pokušati poduzeti mjere protiv vlage jednostavnim koracima.

Dovođenje zraka u podrum

Ako u podrumu nije dana mogućnost sveobuhvatne ventilacije, važno je stvoriti jedan. Na primjer, tijekom vrućih ljetnih dana nikada ne smijete prozračivati ​​tijekom dana. Ali tko želi ustajati noću za zrak u podrumu nekoliko minuta?

obavljati električne ventilacije idealno za Kellerentfeuchtung i zadržati sobe u podrumu u dugoj vožnji bez vlage i plijesni, je električni sustav ventilacije koji je sranje bilo mokro vlažan zrak prema gore u otvoreni.

Ako se ovaj električni ispušni sustav kombinira s timerom, imate mogućnost pokretanja jednom ili dvaput noću nekoliko minuta tijekom ljeta, na primjer. Tako se vlaga doslovno izvlači iz podruma.

Oslobađanje namještaja

Kada je namještaj u podrumu neposredno ispred zida, zrak ne može kružiti i iza namještaja zidovi počinju plijesni. Naravno, tada namještaj nije slobodan od plijesni i plijesni.

S druge strane, ukoliko se namještaj ukloni za oko deset do dvadeset centimetara od zida, problem se već značajno smanjuje, ako se ne potpuno eliminira.

Savjeti i trikovi Najučinkovitiji način, ako nema strukturnih oštećenja, naravno je pravilan dehumidifier. Ali to je skupo za kupnju i održavanje.

Jeftinije koristiti grijača ventilatora u kombinaciji s električnim ispušnim zrakom. Oba se mogu vrlo dobro podudarati s timerima.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar