Baderom renovering for følelsen godt bad

Hvert bad har tegn på slitasje gjennom årene. Selv med den beste forsiktigheten, blir fliseleddene gradvis mørke. De skinnende fliser i dusjen er dekket med et matt lag av kalkstein, og takets hvite er like kjedelig som det første, billige speilskapet med sine slitte speilinnlegg.
En renovering av badet pågår, og det bør kombineres med en forbedring av badstandarden samtidig. Det er bare mulig hvis alt teknisk utstyr som varmt og kaldt vann, avløpsrør og elektrisk system fortsatt er fullt funksjonelt. Små reparasjoner vil selvfølgelig gjøres i løpet av renoveringen, større renoveringsarbeid som fjerning av fuktighet i murverket vil kreve en stor oppussing.
Hvordan gjør du dette baderomsrenoveringen tidsbesparende og kostnadseffektiv?

Trinn 1: Planlegging

Ta vare på og hold styr på ting som krever mer innsats enn maling og rengjøring. Disse inkluderer z. Som fornyelse av det lekkende overløpet på badekaret eller fornyelsen av silikonleddene på sanitæranlegget.
Tenk sammen med familiemedlemmene hvilke møbler etc. du vil endre eller installere i løpet av renoveringen. I lang tid har det vært et ønske om montering av en hylle med frostede glasshyller, hvor du kan holde håndklær hendig. Slikt arbeid kan effektivt knyttes til renoveringen.

Trinn 2: Sekvensen for utførelse

Begynn med det nevnte arbeidet, som krever mer innsats og er knyttet til kutting av gamle silikonledd eller boring av dowel hull. Få teknologien til å oppfylle.
Etter dette foregår alt maleriarbeid. Du kan lette etterfølgende rengjøring ved å fjerne alle flyttbare ting fra badet ditt og maskeringsvinduer, dører og fliser med en byggfolie.

Trinn 3: Sluttrengjøring

Når du har fullført alt renoverings- og moderniseringsarbeid, følger grunnrengjøring. Bruk velprøvde hjemmemedisiner. Slitte ledd må aldri blandes med eddiksyre eller sitronsyre rengjøringsmidler. Rør i stedet litt natron i vann og arbeid leddene med denne blandingen og en tannbørste. Triste fliser blir skinnende igjen med en grytesvamp og skyllemiddel til oppvaskmaskinen.
På kort tid passer ditt bad igjen.

Del med venner

Legg igjen din kommentar