Bitumen maleri - en guide

Å lage en bituminøs frakk er ikke vanskelig. Med riktig veiledning og hensiktsmessig betyr at du kan ganske godt selv. Hvilke krav må være oppfylt, og hvordan du må bygge maleriet lag på lag, forklarer vårt bidrag.

Bitumen maling

Bitumen maling beskytter komponenter mot fuktighet. De har en avstengning og isolerende effekt.

utgangspunktet maling er konstruert som følger:

  • kan Dichtschlämme
  • to toppstrøk med bitumen-isolerende maling
  • Med et slikt beleggsystem kan stenges ut utenfra kommende fuktighet i tilstrekkelig grad fra et komponentsiden som en forbehandling
  • primer

dekk spre med bitumen isolerende maling. I de fleste tilfeller er et slikt maleri tilstrekkelig til utsiden av kjellervegget, hvis bare jordfuktighet er tilstede.

Tykke belegg og barrierebaner

Men hvis det er mer fuktighet, må en tykk bitumenbelegg påføres. Disse elastiske beleggene, som også er motstandsdyktige mot avisnings salt og bevegelige veggdeler, holder mye mer vann enn et enkelt lag.

Uansett hva som passer i ditt tilfelle, bør du diskutere det med en spesialist. Som regel, men hvis det er mer enn bare jordfuktighet, kan det være bedre å bruke et tykt belegg. Hvis det skal forventes vann som strømmer direkte over veggen, må det gis ytterligere beskyttelse. Dette kan, for eksempel såkalte barriere ark (som er baner fremstilt av polymer bitumen), som er limt på bitumenbelegget. Alternativt kan du også bruke spesielle plastfilmer til dette formålet.

Grout Grout er en god måte å i tillegg forsegle murverket under bitumenlaget. Dichtschlämme egnet for betong

  • på sement gips på vollfugigem murverk Dichtschlämme er vanligvis laget av sement, forskjellige mineraler og et par andre tilbehør som gjør dem spesielt lett å påføre. I tillegg er materialet plastbelagt. Det er billig å komme i pulverform.
  • Murverket må være intakt før påføring, eventuelle hull og sprekker og sprø ledd må fylles. Hvis en vegg er spesielt absorberende, bør den fuktes på forhånd.

Forseglingsoppslemmingen påføres i flere lag (vanligvis 2 - 3) med en puff. Lagene skal være så tynne og jevne som mulig. Dette er viktig, slik at laget da selger riktig.

Tips og TricksMit en kombinasjon av tettende slam og bitumen maling, kan man meget effektiv tetning og sikrer en høy grad av beskyttelse mot inntrenging av fuktighet. Ved å trykke vann på kjellerveggene, må du absolutt gjøre mer. La seglet i slike tilfeller være det beste for profesjonelle.

Del med venner

Legg igjen din kommentar