Graditi okviri sa samom pile - Evo

Dnevni Easy Photo Frame može izgraditi sami. Međutim, teškoće pothvata ne bi trebale biti podcijenjene. Gdje posebice teškoće leže, a koje su mogućnosti da ih zaobiđu, detaljno ćete saznati u našem doprinosu.

problema DIY

Možete vidjeti rešetke za okvir slike kupiti jeftino u hardvera dućan ili hobi trgovinama u cijelosti. U mnogim slučajevima, barovi, ali u vrlo velike duljine (često 300 cm) prije - što bi trebao biti otprilike izrezati prije kupnje svakako to učinite. Većina trgovaca nudi ovu uslugu.

Sljedeći problem je točan rez: Za okvir slike izgleda lijepo, tišina mora odgovarati vrlo precizno. Za to je važno:

  • odabiru pravo vidio
  • richige alat za mitre
  • trajan i stabilan drvo zajednički

okvir ispravno završio

Prvo, postavlja se pitanje za pravu pilu: Za rezanje, na zahtjev da rade vrlo blisko dolazi u ručne pile samo fini pile u pitanju. Međutim, rezanje bolje funkcionira pomoću pile za ronjenje ili pile. U svakom slučaju, ovdje treba koristiti pile kako je to moguće.

Osim toga, mora se pronaći predložak za točnu rez. Kutne kutije omogućuju preveliko čišćenje za precizan rez, one su previše netočne. Za izrezivanje s umočenim pila, pileći predložak, koji se zatim koristi za rezanje.

Budite svjesni da će čak i mala odstupanja uzrokovati velike probleme kasnije prilikom montaže okvira. Također, pobrinite se da ispravno uzmete dimenziju stakla. Veličina okvira uvijek se izračunava na temelju točne dimenzije stakla.

Također morate pronaći dobar način popravka. Lijepljenje obično je dostatno, ali još uvijek ćete morati pronaći dodatne opcije za velike i teške okvire.

Mitre Ako želite vrlo točan rezultat sa savršenom mitre, to je najbolje pitati Fenserbauer ako on može dati napraviti rezanje s Gehrungssanze.

Savjeti i trikovi Također, trgovine za DIY često nude posebne usluge za rezanje kutnjaka, kao i obične rezove. Samo pitaj za to. Čak i ako je cijena skuplja, obično je vrijedno toga.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar