Baldachin - deci este cea mai simplă pentru a construi

acoperisuri tip terasa par frunze, mușchi și murdărie doar pentru a atrage asta. Dispozitivul de curățare de înaltă presiune nu este întotdeauna cea mai bună alternativă pentru curățarea acoperișurilor. Cum procedați cel mai bine, puteți lua următoarele instrucțiuni.

Unele copertine posibil fără presiune de spălare ar trebui să fie utilizat

Acoperisul terase pentru protecție la intemperii pot fi proiectate cu diferite materiale. Poluarea și formarea mușchilor rămân, de obicei, aceleași la toate tipurile de acoperișuri și este necesară o curățare regulată.

sunt copertine deosebit de sensibile de foi cu perete dublu sau ax din plastic - aici cel mai bine este de a utiliza o șaibă de presiune, deoarece stratul de suprafață al plăcilor este rugoasă cu timpul. Formarea musculară foarte puternică este, de obicei, consecința inevitabilă.

Cu câteva trucuri foarte simple, puteți menține formarea mușchilor bine controlate - adesea fără mult efort suplimentar.

Ceea ce favorizează mușchi pe acoperișuri terasă

  • de lumină (care este, din păcate, inevitabil)
  • umiditate
  • valori mici aciditate - (!), Care este, ploaia acidă favorizează stabilirea mosses

Pentru a curăța cele mai bune clini

  • apă
  • detergent alcalin, eventual, cofraje placi
  • Cap
  • cupă mătură moale
  • burete moale, eventual, o perie cu stil telescopic prima Acoperișuri

rândul său, departe Utilizați bolta de maturat o perie moale, care nu se va deteriora suprafetele delicate.

Dacă aveți un baldachin foarte mare, puteți să așezați scânduri pentru a ajunge oriunde. Asigurați-vă, totuși, dacă acoperișul dvs. poate rezista. În caz contrar, aveți doar mânere telescopice.

2. impuritățile grosiere cu apă și burete elimina

folosi doar apa limpede, cel mai bun călduță, o găleată și un burete. Deci, dați murdăria grosieră de pe acoperiș.

3. elimina mușchi și paiele preveni

apoi utilizați pentru a deplasa scruber și un agent de curățare alcalin posibil corpul mușchiului deja programat. Scoateți-o cât mai complet posibil pentru a preveni multiplicarea acesteia.

Dacă lăsați curățarea alcalină pentru un timp, acoperișul creează un climat ușor alcalin în care mușchii nu pot să prospere. Acest lucru vă va proteja baldachinul împotriva mușchiului dacă îl tratați în mod regulat cu astfel de detergenți.

Sfaturi și trucuriÎn acoperișurile realizate din material mai puțin sensibil, puteți apoi să curățați un pic mai mult. Acoperișurile din material cât mai neted sunt, în general, cea mai bună soluție.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul