Sigurno - neke kreativne ideje

žive pravi, funkcioniranje sigurno, naravno, ne mogu ni graditi - to je posao za specijalističkih tvrtki, visoke cijene istraživanje, razvoj i proizvodnju zaglavi. Kao smiješni gag (za zabavu, na primjer) jednostavno možete napraviti jednostavan trezor. Kako to učiniti, pročitajte ovdje.

Građevni materijali

Ovisno o tome koliko je stabilna sigurna lutka trebala biti, možete koristiti bilo drvo ili karton kao građevni materijal. U većini slučajeva, čvrsta kartona (kao što je pokretni okvir) bit će dovoljna.

Neki se problemi obično povezuju s zglobom za otvaranje lažnih vrata i razumno realističan prikaz mehanizma zaključavanja i tipkovnice za unos koda. Ali postoje i rješenja za to.

Ukupna vrlo jednostavna rješenja mogu se naći u uputama u nastavku. izgraditi

svod lutke od kutija -, korak po korak

  • 2 okvira iste veličine
  • 2 prazna jogurt ili quark šalice
  • dodatak plovilo kutija
  • metalik efekt raspršivanje boje
  • ev aluminijska folija
  • ljepilo
  • akrilne boje plastičnih dijelova (srebra i crne)
  • ev. kit
  • škare za rezanje
  • četkica za akril

boje male žličice prvi dizajn tijela

na dugoj strani se kreće kutije označiti vrata i izrezati. Rubovi mogu biti omekšani kako bi izgledali ljepši izgledom. Dopustite sušiti (upute proizvođača). Tijelo s bojom za prskanje.

2. Izrežite vrata

Izrežite pravokutnik iz druge kutije, što je oko 1 cm veće na svim rubovima od otvaranja vrata. Savijte rubove koji strše prema natrag da biste stvorili pravokutnik s 4 ruba savijenog unatrag. Na uglovima morate rezati rubove koji se zavoje unatrag pod kutom od 45 °. Jedan od bočnih rubova kasnije će se jednostavno držati unutar tijela, tako da se i "vrata" mogu premjestiti. Drugi rubovi su samo labavo umetnuti u trup. Boja cijele vrata bojom za prskanje.

Treći mehanizam za zatvaranje konstrukt

Izrežite jogurt ili svježi sir šolja komad zemlje, i obojana ga sa srebrnim akrilnim bojama. Ovo će biti vaš mehanizam za zaključavanje. Iz drugu šalicu i odsiječe komad poda i boje na donjoj numerička tipkovnica (s srebra na crnoj lakiranoj kat) Okrenite sirove rubove prema unutra i ljepila dva dijela u sredini vrata. Zatim možete zalijepiti vrata.

Savjeti i trikovi Ovisno o tome kako bi pravi vaša lutka trebala izgledati, očito možete učiniti mnogo više napora kako biste svoj "sigurni" izgled učinili još autentičnijim. Ili možete kopirati pravi model da biste postigli uvjerljiv izgled.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar